Zebra

Zebra Technologies-t 1969-ben alapította Edward L. Kaplan és Gerhard Cless Lincolnshire-ben az USA Illinois államában Data Specialties Incorporated néven. A kezdeti elektromechanikai termékek gyártása után a cég a címkenyomtatás és jegynyomtatás területére kezdett fókuszálni. 1982-ben Zebra Technolgies Corporation néven folytatta tevékenységét.

Zebra címkenyomtató, kártyanyomtató – piacvezető a világon

A 90-es és 2000-es években végrehajtott akvizíciók (ELTRON, RSI, WHERENET) után a portfólió mind teljesebbé vált. Napjainkban elmondhatjuk, hogy a Fortune 500 listán szereplő nagyvállalatok hivatalos címkenyomtató szállítója a Zebra Technologies, mely évek óta piacvezető a világon.

A Zebra Technologies kínálatában a címkenyomtató, kártya nyomtató és kellékanyag mellett RFID megoldások is találhatók.

A 2014-es év bejelentése volt a Zebra Technolgies akvizíciója, melynek során a Motorola Solutions üzletága a Zebrához került. Ezzel kiteljesedik az üzleti megoldások portfólió. A két piacvezető egyesülése révén piacvezető integrált megoldások várhatóak. A Motorola profiltisztításának részeként megválik az Enterprise Solutions üzletágától, amely a vonalkódos és RFID mobil megoldások fejlesztésében érdekelt. 2015-ös üzleti év során zárul le az akvizíció, így a Zebra a címkenyomtatók mellett a vonalkódolvasókat és mobil terminálokat is egy kézből tudja kínálni a partnereinek.

Zebra címkenyomtató – a Vonalkód Centrum Kft. ZASP szerviz partner és kiemelt kereskedelmi partner

A Zebra Technologies magyarországi kiemelt partnere és ZASP partnere (Zebra Authorised Service Provider) a Vonalkód Centrum Kft. A Zebra címkenyomtatók garanciális és garancia utáni javítását budapesti és szegedi szervizünkben végezzük. A Zebra teljes kínálatát bemutatótermeinkben működés közben is megtekintheti.

A Zebra (Motorola / Symbol) gyártó termékkategóriái: