WLAN rendszergazdai oktatás

A WLAN rendszergazdai oktatás kiterjed a leggyakoribb problémák felismerésére és azok kezelésére is. Az átadott vállalati WLAN hálózat önálló adminisztrációjához szükséges mértékben kerül átadásra minden szükséges tudnivaló.

Önálló munkavégzés – azonnali hibaelhárítási képesség

A sikeres tesztüzemet követően a vállalati hálózati rendszergazda számára olyan mértékű oktatást tartunk, amelyet követően képes lesz az újonan üzembe helyezett WLAN hálózat önálló adminisztrálására. A beállítási paramétereket, hálózati IP-címeket, jelszavakat és biztonsági beállításokat jegyzőkönyvben rögzítjük és átadjuk a felhatalmazott személy(ek) számára.

WLAN hálózat – gyors hibaelhárítás, önálló rendszerfelügyelet

Az arra alkalmas eszközök esetében a paraméterekről és beállításokról egy ún. image file-t készítünk. Ennek segítségével egy esetleges meghibásodás, vagy csere esetén a beállítások egy egyszerű file másolással visszaállíthatók, jelentősen lerövidítve ezzel a cseréhez szükséges időt. A másolás végrehajtásának módja szintén a rendszergazdai oktatás részét képezi.

Tartalék WLAN eszközök konfigurálása

Amennyiben a kritikus működés miatt a megrendelő tartalék eszközöket is vásárolt (swap, hot-swap) ezek konfigurálása, paraméterezése a rendszergazdai oktatás keretében valósul meg, lehetőséget teremtve ezzel is a gyakorlati tapasztalat gyűjtésre.

WLAN hálózatbiztonság

A WLAN rendszergazdai oktatás keretében a vállalati rendszergazda elsajátítja a biztonsági beállítások adminisztrációját és megismerkedik a WLAN Security Management szoftverek kezelésével. A vállalati adatbiztonsági politikához illeszkedő beállítások, távmenedzsment eszközök önálló használatához szükséges szintű képzést kap.

WLAN rendszergazdai oktatás – kinek ajánljuk?

Az oktatás kiterjed a leggyakoribb problémák felismerésére és azok kezelésére is. Nem terjed ki azonban a hálózatok menedzselésének általános alapismereteire, így a szolgáltatást csak megfelelő képzettségű szakemberek számára tudjuk nyújtani!

Amennyiben vállalati WLAN hálózat kiépítését tervezi, rendszergazdáját tovább szeretné képezni,  írjon nekünk e-mailt, vagy keresse WLAN specialista kollégáinkat a kapcsolat menüben található telefonos elérhetőségeken. Mérnök kollégáink segíteni fognak Önnek!