Megjelenítve 1–12-ig, az összesen 16 találatból

Vállalati vonalkódos adatgyűjtő – PDA – okostelefon

+ Tudjon meg többet az ipari mobiltelefonról - ipari PDA-ról!

A vállalati mobil terminálok professzionális vállalati felhasználók igényei szerint lettek kialakítva. Tudásban egy vonalkódos adatgyűjtő, ipari PDA és okostelefon funkcionalitásával rendelkeznek. Ellenállnak a mindennapos kemény használat kihívásainak, cserélhető akkumulátorral valamint az adatbiztonságot fokozó tulajdonságokkal rendelkeznek.

Széles kommunikációs lehetőségekkel rendelkeznek, sok készülékben WLAN, 3G vagy 4G internet kapcsolat lehetősége is adott. Bárhol is legyen a világban, hozzáférhet a vállalati ERP, CRM vagy termelési adatokhoz. Ez mellett útközben bonyolíthatja elektronikus levelezését, telefonálhat vagy éppen megtalálhatja úti célját a GPS segítségével. A beépített kamerával készíthet felvételeket a polcképről, sérült csomagról vagy hibás alkatrészről. Egy mobil nyomtatón keresztül címkéket vagy bizonylatokat nyomtathat, így a két eszközzel egy komplett irodája lehet távol a munkahelyétől.

A beépített vonalkódolvasóval adatokat gyűjthet, rendeléseket adhat le vagy akár elkészítheti a számlát is – mindezt a munkavégzés helyszínén.

A hagyományos PDA-tól a fejlett adatbiztonsági szolgáltatások, cserélhető akkumulátor, strapabíró kialakítás, kültéren is jól látható kijelző, beépített vonalkódolvasó különbözteti meg a vállalati mobil terminálokat. Kiemelt terméktámogatás, könnyű integrálhatóság, távoli menedzsment szoftverek, megbízható szerviz háttér – éppen ahogy a vállalatok elvárják.

Vállalati mobil terminál – üzletkötők, orvosok, mérnökök irodája távol az asztaluktól

A vállalati mobil terminálok legfőbb felhasználói az utazó üzletemberek, üzletkötők, áruterítő munkatársak, szolgáltatóiparban tevékenykedő technikusok és mérnökök valamint az egészségügyi dolgozók. A Motorola, Honeywell, Datalogic, Intermec és Casio mobil terminálokkal hatékonyabb a munkavégzés, valósidejű az adatok beérkezése és feldolgozása. Utazás közben is hozzáférhetünk a vállalati ERP, CRM rendszerhez, kapcsolatot tarthatunk a kollégákkal.

Casio, Motorola, Honeywell, Intermec, Datalogic –  megbízható vállalati mobil terminálok

A Vonalkód Centrum Kft. kiemelt partnere a Casio, Motorola, Honeywell, Intermec és Datalogic piacvezető vállalati mobil terminál gyártóknak. Minden feladatra segítünk a leginkább megfelelő eszközt kiválasztani, integrálni a meglévő informatikai környezetbe, segítséget nyújtunk az üzemeltetésben és az eszközök karbantartásában/szervizelésében.