Zebra HC100 karszalagnyomtató

  • Direkt-termál nyomtatás.
  • 300dpi felbontás.
  • Nyomtatási sebesség max. 102mm/sec.
  • Maximum 30 mm nyomtatási szélesség.
  • Gyors és egyszerű hordozóbetöltés.
  • USB, soros, opcionális 10/100 Ethernet, WLAN interfész.
  • 1 év gyártói jótállás, 6 hónap a nyomtató fejre.
Kategória:

Leírás

A Zebra HC100 karszalagnyomtatót kifejezetten célnyomtatónak fejlesztették ki, azaz karszalagok nyomtatása az egyetlen feladata, de azt profin, gyorsan és hatékonyan végzi el.

HC100 a karszalagnyomtatás úttörője

A címkenyomtatók többsége képes karszalagot nyomtatni, viszont a Zebra a több tízéves tapasztalat összegezve arra jutott, hogy ennél jobb és kiforrottabb megoldás kell, főként az egészségügyben használatos karszalagok gyors és egyszerű nyomtatására. Összegyűjtötték az igényeket, ötleteket és a karszalag nyomtatás területén szerzett tudásukat és megalkották a HC100 karszalagnyomtatót.

Egyedi karszalagnyomtatás bármikor

A Zebra HC100 egy kompakt karszalagos nyomtató, amivel könnyen azonosíthat többek közt betegeket, vendégeket vagy látogatókat. Ahogy megjelenik rendszerében az azonosítani kívánt személy, már nyomtathatjai számára az egyedi karszalagját, amin bármilyen adata mellett akár ábrákat, illetve 1D vagy 2D vonalkódot is elhelyezhetünk.

Cél a tartós karszalag

A 300 dpi nyomtatófej kellően pontos egyszínű nyomtatást végez, hogy a kisméretű ábrák és vonalkódok is megfelelően látszódjanak. A kétoldalon tartós műanyaggal védett karszalagokat több méretben (baba, gyerek, felnőtt) kapjuk a karszalagnyomtatóhoz.

A karszalagok és a festékszalagok is több színben elérhetők. A Zebra ezeket külön kis kazettákban helyezi el, ezzel gyorsítva és egyszerűsítve a cseréjüket, illetve a szennyeződéstől is megóv. A betöltés vagy eltávolítás során nincs felhasználói kapcsolat a hordozóval. Az egészségügyi karszalagok ezüst antibakteriális bevonatot tartalmaznak.

Video

Kapcsolódó anyagok

Zebra HC100 karszalagnyomtató angol adatlap

Zebra szerviz

A Zebra HC100 karszalagnyomtatóhoz opcionálisan vásárolható Zebra OneCare szervizcsomag.