Motorola MC9500 adatgyűjtő mobil terminál

 • Kifutott termék!
 • CPU: PXA320 806MHz.
 • 256MB RAM, 1GB Flash, MicroSD.
 • Microsoft Win. Mobile 6.1 vagy Windows Mobile 6.5.
 • Numerikus/Alfa-numerikus választható billentyűzet.
 • TFT színes LCD, 9,38cm, VGA.
 • IEEE 802.11 b/g/n (WPA2), Bluetooth 2.
 • IP67, -20°C – 50°C, 1,8m-ről ejthető betonra.
 • 1D lézer / 2D Imager.
 • GPS, 3M pixel kamera, LED flash.
 • 12 hónap gyártói jótállás.
Kategória:

Leírás

Kifutott termék! Helyette ajánljuk a Symbol MC9200 mobil adatgyűjtő terminált.

A Motorola MC9500 ipari adatgyűjtő prémium kategóriás vonalkódos mobil terminál, nagy teljesítménnyel és kimagasló funkcionalitással.

Az MC9500-K a Motorola kínálatának csúcsát jelentő MC9000 sorozat egyedülálló jellemzőivel bír, emellett számos új funkcióval rendelkezik, amelyek a világ vezető logisztikai, csomagszállítási/postai, közvetlen árukiszállítási (DSD), helyszíni szolgáltatási, közbiztonsági és értékesítés-automatizálási alkalmazásokat használó vállalatainál végzett kutatások és tesztek alapján kerültek bevezetésre.

Az eredmény egy olyan eszköz, amely kívül-belül teljesen új, korszakalkotó termék páratlan funkciók sorával, ami új szintre emeli az ipari mobil számítógépek fejlődését. Az MC9500-K-tól egyszerűen többet várhat: még robusztusabb kialakítást, több vonalkód olvasási opciót, több intelligenciát, nagyobb processzor teljesítményt és jobb ergonómiát. Mindez szebb, könnyebb, és egyszerűbben használható formában, a tartozékok, az akkumulátor és a támogatás teljesen új megközelítésével.

Az MC9500 teljesen testre szabható a felhasználók által, anélkül, hogy ehhez a szerviz központ támogatása kellene. Egyszerű “plug-and-play” csatlakoztathatósággal adhatunk új kommunikációs kártyákat a készülékhez, vagy akár egy mozdulattal cserélhetjük ki a készülék billentyűzetét.
A könnyű átalakíthatóság, a strapabíró kialakítás, az MSP kompatibilitás, illetve az elérhető Motorola szervizcsomagok mind az értékállóságot, valamint az alacsony üzemeltetési költséget tükrözik. Az MC9500 vonalkódos adatgyűjtő a prémium kategóriába tartozik, a szolgáltatásoknak megfelelő beszerzési árral. Azonban a teljes tulajdonlási költség (TCO) illetve a beruházási költségek megtérülési idejét (ROI) tekintetében egyedülálló mutatókkal rendelkezik a piacon.

A Motorola MC9500 ipari adatgyűjtő egyedülálló tulajdonságai

Motorola MAX Rugged: A megerősített kialakítás új generációja: verhetetlen leesési és leejtési tesztek, IP67 védelem, integrált ház és beépített belső antennák (WWAN, WLAN és GPS); teljesíti és meghaladja a vonatkozó MIL-STD és IEC előírásokat a leesést, leejtést, szigetelést és egyéb környezeti paramétereket illetően.

Következő generációs ergonomikus kialakítás: szebb, kisebb, könnyebben megfogható, ipari forma, amely a kényelmes és a könnyű, egykezes működtetést tesz lehetővé.

Motorola MAX Flex WAN: Ügyfél által cserélhető 3,5G szélessávú WAN (GSM HSDPA és CDMA-EVDO Rev A) Motorola szervizközpont-beli támogatás nem igényel.

Motorola MAX billentyűzet: Moduláris, helyben cserélhető billentyűzet opciók újfajta ergonómiával – betű billentyűzet; telefonos szám billentyűzet, számológép billentyűzet és teljes alfa-numerikus billentyűzet.  Rendkívül tartós polikarbonát IMD (dombornyomott) billentyűzet.

Kategóriaelső kijelző fejlett LCD technológiával, amely bármilyen fényviszonyok mellett könnyen látható 3,7″-os, színes, nagy felbontású VGA kijelző (640 x 480) digitalizálóval és háttérvilágítással.

Mobility Platform Architecture (MPA) 2.0, amely biztosítja a legmodernebb felületet és lehetővé teszi más Motorola mobil számítógépek alkalmazásainak egyszerű és költséghatékony csatlakoztatását.

Következő generációs teljesítmény: nagy teljesítményű Marvell PXA320 @ 806 MHz mikroprocesszor, nagyobb memória tárhely és ügyfél által is elérhető mikro-SD kártya.

Microsoft Windows Mobile 6.x operációs rendszer a jobb integrálhatóság és a biztonság érdekében Motorola MAX érzékelő – Interaktív érzékelő technológia (IST), amely verhetetlen mozgás alapú alkalmazásokat kínál.

Motorola MAX helyzet-meghatározás: SiRFstarIII GSC3ef/LP chipset; erősített és független GPS; SUPL 1.0 kompatibilis – lehetővé teszi a jelek rögzítését olyan területeken, ahol a jelek általában gyengék, például magas épületek között vagy beltérben WLAN: 802.11a/b/g három üzemmódú rádió; átfogó VoIP-támogatás.

FIPS 140-2 hitelesítés gondoskodik az adatok biztonságáról – még kényes, kormányzati alkalmazásoknál is.

WPAN: Bluetooth® v2.1 EDR

IrDA a meglévő irodai felszerelések vezeték nélküli csatlakoztathatóságához.

Motorola MAX adatgyűjtés: Többféle adatgyűjtési üzemmód: csúcsminőségű 1D/2D vonalkód leolvasás, valamint 3 megapixeles (2048 x 1536) autofókuszos, vakuval felszerelt, opcionális digitális színes fényképezőgép dekóderrel és nagy felbontású dokumentum rögzítési funkcióval.

Kiváló minőségű kihangosító és vevőegység, többféle hang üzemmóddal – készülék, fejhallgató és kihangosító.

Motorola MAX háttérkezelés: korszakalkotó háttérkezelés az elsőként bevezetett univerzális tartozék rendszerrel.

Motorola MAX akkumulátor: nagy kapacitású akkumulátor egyedi, elsőként bevezetett akkumulátor-töltöttség és állapot kijelzővel, amely nagyban leegyszerűsíti az akkumulátorok kezelését IEEE 1725 kompatibilitás a teljes MC9500-K rendszerhez – beleértve az összes modellt, összes akkumulátort és az összes töltéssel kapcsolatos kiegészítőt (mint pl. bölcsők és töltőkábelek).

MSP kompatibilitás – átfogó és rugalmas, központosított kezelés az összes készülékhez, bárhol a világon, egyetlen konzolról.

Motorola MC9500 ipari adatgyűjtő javasolt alkalmazási területei

 • Ipar: gyártáskövetés
 • Raktár, Logisztika: csomagkezelés, raktári feladatok támogatása, komissió.
 • Különböző kereskedelmi területeken, raktári árumozgások követése.
 • Mozgó értékesítés.
 • Rendészeti feladatok, szabálysértések dokumentálása.
 • Szállítmány kezelés, kézbesítés.