Tanácsadás

Hatékonyság növelő beruházások előtt (ERP bevezetés, gyártási termeléskövetés, WMS, stb.) az automatikus azonosítás mikéntjét is gondosan meg kell tervezni. A tervezési szakasz előtt nagyon fontos a jelenlegi állapot felmérése, a jelenlegi és a jövőbeni folyamatok átvilágítása.

Legyen szó vonalkód vagy RFID azonosításról, tervezés magas fokú szakértelmet és tapasztalatot igényel, így a legtöbb esetben elkerülhetetlen szakember bevonása. Az egész beruházás sikere múlik ezen!

Egy korszerű, automatikus azonosításon alapuló rendszer azonban több, mint az azt alkotó hardver és szoftver elemek összessége. Azon felül, hogy ezeknek egy rendszerként kell üzemelnie, még a meglévő vállalati informatikai rendszerekkel is együtt kell működniük – méghozzá hibátlanul!

Ezt a szakértelmet a legtöbb beruházó az egyes hardver és szoftver beszállítóktól várja el egy beszerzés keretében, azonban komplex rendszerek esetén ez az elvárás egyértelműen túl mutat egy vásárlás előtti konzultáció keretein.

A tanácsadás és tervezés önálló értékteremtő tevékenység, amely

  • csökkenti/minimalizálja a beruházás kockázatait,
  • csökkenti a beruházás és üzemeltetés költségeit,
  • növeli a transzparenciát az egyes rendszerek között,
  • növeli a beruházás értékteremtő képességét,
  • valódi hatékonyság növelő képességet biztosít.

 

RFID tanácsadás

RFID alkalmazásával sok ipari, termelési és logisztikai folyamat automatizálható.  Az RFID tanácsadás során olyan kompetenciákhoz fér hozzá szakértő által, melyek ...
Bővebben
Rendszerintegráció - tanácsadás

Rendszerintegráció – tanácsadás

ERP rendszer bevezetése vagy informatikai beruházások sikere azon múlik, hogy az új technológiák hogyan illeszkednek a meglévő infrastruktúrába. Az egyes ...
Bővebben