Rendszerintegráció

Pontos tervezés, integráció – jól működő gépezet

Az új alkalmazások hardver és szoftver komponenseinek a meglévő vállalati infrastruktúrával együttműködő, komplex rendszerként kell együttműködnie. Ennek maradéktalan megvalósulása a beruházás sikerének a kulcsa. Rendszerintegráció szolgáltatásunk éppen ezt a célt valósítja meg – éppen ahogyan elvárja.

A szolgáltatás eredménye a rendszerkomponensek összekapcsolása, oly módon, hogy az eredeti funkcionális és technikai jellemzőiket ötvözzük egy új, együttműködő rendszerré. A rendszerintegráció lehetővé teszi, hogy a vállalaton vagy szervezeten belül egységes informatikai környezet alakuljon ki, a lehetőségek maximális kihasználásával.

A vállalati igényeket megfelelően felmérve, az üzletmenet folytonosságának biztosításával végezzük el az infrastruktúra tervezését, megvalósítását, ideértve az informatikai alapinfrastruktúra és szoftver igények tervezését is.

Rendszerintegráció – a siker kulcsa

A rendszerintegráció során az általunk forgalmazott vonalkódos és RFID eszközök tulajdonságainak és jellemzőinek figyelembevételével már tervezési szakaszban vizsgáljuk a kockázatokat. Olyan eszközök és szoftverek beszerzésére teszünk javaslatot, melyek képesek integrált módon együttműködni a meglévő IT infrastruktúrával.

A vonalkódolvasók, vonalkódos és RFID adatgyűjtők, RFID olvasók, kártyanyomtatók, vonalkódnyomtatók és más mobil eszközök működését mélységeiben ismerjük, közvetlen kapcsolatban állunk a gyári fejlesztőmérnökökkel és szoftverfejlesztőkkel. A beruházás eredményeként megvalósuló rendszer építőköveit a kockázatok minimalizálásának figyelembe vételével választjuk ki és integráljuk az Ön vállalati környezetébe.

Megoldandó rendszerintegrációs problémáival kapcsolatban lépjen velünk kapcsolatba e-mailen, vagy telefonon a kapcsolat menüben található elérhetőségeken. Mérnök kollégáink segítenek meghatározni a lehetséges fejlesztési irányokat és javaslatot tesznek a az optimális megoldásra.