InfoScan – vonalkódos raktár

Valósidejű adatok a munkavégzés helyszínén

Az InfoScan alkalmazás a raktárirányítási képességekkel rendelkező ERP rendszerek funkcionalitását terjeszti ki a raktár szintjére vonalkódos adatgyűjtővel. Minden olyan funkció, mellyel a vállalatirányítási rendszer rendelkezik, a munkavégzés helyszínén végrehajtható.

InfoScan – valósidejű adatok a raktárból

A vállalatirányítási rendszerek WMS moduljai által igényelt és szolgáltatott adatok vonalkódos adatgyűjtőn keresztül ott használhatók fel, ahol az adatok keletkeznek – a raktárban. A papír alapú adminisztráció mellőzésével az adatbevitel pontossága 90-95%-ról 99,9%-ra nő. Az adatok feldolgozása nem igényel hosszadalmas emberi munkát, így a raktár és a készletek állapotáról valósidejű képet kapunk. Ez nagyban növeli az ERP rendszer és ezzel az egész vállalat hatékonyságát.

Funkcionalitás

Az adatgyűjtős InfoScan alkalmazásnak az adott ERP rendszer funkcionalitásával harmonizálnia kell, hiszen ezen a szinten nincs lehetőség az ERP képességek bővítésére. Ezen okból minden egyes funkciót testre kell szabni, annak érdekében, hogy a raktári munkavégzés a lehető legegyszerűbb legyen.

Támogatható raktári folyamatok

  • Áruátvétel
  • Betárolás
  • Áttárolás
  • Komisiió
  • Rakatképzés
  • Raktárközi mozgatás
  • Sarzs kezelés
  • Revideálás
  • ERP speciális funkciói

InfoScan előnyei

Rugalmas raktári folyamatkezelés

Az adatgyűjtős feladatok az ügyfél igényei szerint rugalmasan alakíthatók.

Nyílt forráskód

Nyílt forráskód – az adatgyűjtős alkalmazás forráskódját igény esetén az Ön rendelkezésére bocsájtjuk, így az esetleges változtatásokat önállóan is elvégezheti

Mobilitás

A meglévő vállalatirányítási rendszert a valós munkavégzéshez tervezett folyamatokkal egészíti ki. Az árumozgatási feladatok a raktári dolgozó kezében lévő vonalkódos adatgyűjtőn jelennek meg, ott ahol a fizikai árumozgatás történik. A raktári munka során keletkezett bizonylatok automatikusan megjelennek az ERP rendszerben.

Átlátható működés

Az adatgyűjtős alkalmazás transzparens módon, interfészen keresztül illeszkedik a meglévő ERP rendszerhez. Nincs papír alapú adatfeldolgozás, az adatgyűjtős raktári folyamatok on-line ellenőrzöttek. A munkavégzés eredménye azonnal látható az ERP-ben.

Vonalkódnyomtató támogatás

Mobil vagy fixen telepített vonalkódnyomtatóval előállíthatók a szükséges címkék. A nyomtatás közvetlenül az adatgyűjtőről kezdeményezhető, nem szükséges külön szoftvert vásárolni.

InfoScan vagy inStock WMS?

Az InfoScan alkalmazását akkor javasoljuk, ha a vállalatirányítási rendszere kifinomultan kezeli a raktári folyamatokat, rendelkezik fejlett WMS modullal adatgyűjtős támogatás nélkül. Ha az ERP csak készleteket kezel, de nem képes a raktári folyamatok magas szintű támogatására, nem támogatja a fizikai árumozgatás feladatait, akkor az inStock WMS alkalmazást javasoljuk, mely szintén interfészelhető a meglévő vállalatirányítási rendszerhez, de képes akár önállóan is kiszolgálni a raktárat.

Amennyiben további információkra vagy tanácsra van szüksége a raktárirányításról, a bevezethetőségről, vagy kíváncsi arra, hogy az Ön vállalkozásában milyen eredményeket tudna elérni WMS alkalmazásával, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailen, vagy telefonon a kapcsolat menüben található elérhetőségeinken. Munkatársaink segíteni fognak Önnek, hogy a cégére szabott raktárirányítási rendszert alakíthasson ki. Igény és megvalósíthatóság esetén megoldási javaslatot és ajánlatot adnak.