Finanszírozási lehetőségek

Finanszírozó partnereink közreműködésével immár nem csak hardver elemeket, hanem akár komplett megoldásokat is finanszírozhat tartós bérlet formájában. Finanszírozásban együttműködő partnereink a PNB-Paribas és a GrenkeLeasing.

Vonalkódos és RFID komplett rendszer bérletbe

Hatékonyságot növelhet partnereink pénzügyi megoldásaival anélkül, hogy jelentősebb tőkét kellene lekötnie ennek érdekében. Az eredményjavulás mértéke megoldásaink révén magasabb, mint a havonta fizetendő díj, így a beruházás mérlege garantáltan pozitív lesz, emellett megőrizheti cége likviditását is.

Finanszírozó partnerünkkel, a GrenkeLeasing-el kötött egyedi megállapodás értelmében a Vonalkód Centrum Kft-nél immár nem csak a beruházások hardver elemeit, hanem az egész rendszert finanszíroztathatja tartós bérlet formájában. A jellemző futamidő 1-5 év lehet, a finanszírozás történhet forint vagy euró alapon.

A jellemző beruházási érték 200.000 és 11.000.000 forint között lehet. Ennél nagyobb projektek is finanszírozhatók, ám ehhez előzetes konzultáció szükséges a finanszírozó szakembereivel.

Partnereink a következő szolgáltatásokkal állnak rendelkezésére:

Vonalkódos vagy RFID rendszer tartós bérlet

A pénzügyi partnereink által ajánlott konstrukció szerint a finanszírozó megvásárolja az Ön által kiválasztott eszközt (vagy komplett rendszert), amelyet bérleti szerződés keretében használatába ad Önnek. A bérbe adott berendezés a finanszírozó tulajdona marad, a bérleti szerződés alapján meghatározott összegű és esedékességű díjat számláz ki, amelyet a vonatkozó jogszabályokban meghatározott mértékű és elszámolható ÁFA terhel. A bérleti díj számlák nettó értéke – az időarányos elhatárolás elvének figyelembevételével – költségként elszámolható.

Tartós bérlet és megtakarítás – előnyök

A bérlet optimalizálja adómegtakarítását, mivel a bérleti díjat teljes egészében elszámolhatja költségként. Megőrizheti likviditását, valamint financiálisan független maradhat, megóvhatja saját tőkéjét, így “játéktere” hitelek szempontjából számlavezető bankjánál megmarad. A tartós bérlet tehát lehetőséget biztosít arra, hogy nagyobb mennyiségű beruházásokat tehessen, s így Ön versenytársaival szemben jelentős lépéselőnybe kerülhet. Mindez még kiadástervezetét sem fogja befolyásolni, hiszen alacsony bérleti díjak megengedik Önnek, hogy egy jól definiálható időintervallumra költségeivel előre kalkulálhasson.

Amennyiben vonalkódos, RFID vagy más hatékonyságnövelő mobil megoldásba tervez beruházni, érdeklődjön munkatársainknál az info@vonalkodcentrum.hu e-mail címen, vagy lépjen velünk kapcsolatba telefonon. Felkészült munkatársaink segíteni fognak Önnek optimalizálni a beruházás finanszírozását.