Eszköz bérbeadás

Időszakos rendezvényekre legjobb megoldás a bérlet

Kampányjellegű időszakos feladatok ellátása vagy esetleges eszköz meghibásodások esetén az eszközbérlet jelenti a legkézenfekvőbb megoldást a vállalatok számára. Vonalkódolvasó, vonalkódos adatgyűjtő, vonalkódnyomtató rövidtávú, 1 naptól 2-3 hétig terjedő időszakra vonatkozó bérbeadásával csökkentheti a beruházási igényt.

Milyen esetekben érdemes vonalkódos eszközt bérelni?

 • Leltározás időszakában átmenetileg megnövekvő eszközigény esetén
 • Időszakos rendezvények lebonyolításához – amennyiben évente csak egy-két alkalommal van szüksége vonalkódos adatgyűjtőre, vonalkódolvasóra, címkenyomtatóra, bérlettel mentesül a beruházás költségeitől
 • Kampányjellegű munkák, például egy nagyobb rendelés kielégítése folytán időlegesen megnövekvő eszközigény esetén
 • Meghibásodott eszköz pótlására a javítás időtartamára
 • Beruházás előtti döntés előkészítés időtartamára, amennyiben eszköz vásárlás előtt huzamos ideig, üzemi körülmények között is tesztelni szeretné az eszközt (és másként ez nem megoldható)

Milyen vonalkódos eszközöket tudok bérelni?

A Vonalkód Centrum Kft. a forgalmazott eszközök nagy részéből rendelkezik demo és bérleti flottával. Pontos eszközlista és rendelkezésre állás naponta változik, így kérjük, hogy lépjen velünk kapcsolatba pontos eszközigényével kapcsolatban.

Bérelhető eszközeink között megtalálható:

 • 1D és 2D vonalkódolvasók vezetékes és vezeték nélküli kivitelben
 • Vonalkódos adatgyűjtő (WLAN)
 • RFID adatgyűjtő és olvasó
 • Nordic ID RF sorozatú infrastruktúra (433MHz) és adatgyűjtő terminálok
 • Asztali és ipari címkenyomtató többféle felbontással
 • Kártyanyomtató
 • Ipari és vállalati táblagép
 • WLAN elérési pont

Adatgyűjtő, vonalkódolvasó, vonalkódnyomtató bérlet – hogyan működik?

 1. Kérjük telefonon vagy e-mailben érdeklődjön, hogy az Ön által bérelni kívánt eszköz elérhető-e a kívánt időpontban (pl. leltár időszakban érdemes akár hónapokkal előbb jelezni az igényét!)
 2. A bérlet kezdő időpontjában átadjuk a bérelni kívánt vonalkódos eszközöket és tartozékokat bérleti szerződés keretében, feltöltött akkumulátorokkal, külön megállapodás alapján feltelepített egyedi alkalmazással.
 3. A bérleti időszak végén visszavesszük az eszközöket és kiállítjuk a bérleti díj számláját

Milyen költséggel bérelhető egy vonalkódos eszköz, van-e letét?

Minden vonalkódolvasónak, vonalkódos adatgyűjtőnek, vonalkódnyomtatónak más és más a bérleti díja, melynek alapját az adott eszköz beszerzési ára és a használat közbeni jellemző amortizáció alapján napi díjas formában határozunk meg.

Letétet csak abban az esetben kell fizetni, ha nem álltunk korábban kapcsolatban Önnel vagy az Ön cégével. Ez az eset viszonylag ritkán szokott előfordulni, nem jellemző. Természetesen a bérleti szerződésben minden bérlőnek teljes kárfelelősséget kell vállalni a kölcsönzött eszközökért, melynek alapját az eszköz újra beszerzési értéke képezi.

Vonalkódolvasó, vonalkódos adatgyűjtő, RFID eszköz – bérlet vagy tartós bérlet?

Az eszköz bérbeadás szolgáltatás a fentebb említett esetekben lehet racionális választás. Amennyiben hosszabb ideig szeretné használni a vonalkódos eszközöket (jellemzően 1 hónapon túl), finanszírozó partnereink segítségével a tartós bérleti szolgáltatást ajánljuk elsősorban, mely ez esetben gazdaságosabb és jobban kielégíti a bérlet célját.