Egyéb szolgáltatások

Költségcsökkentés a legjobb szolgáltatásokkal

A tökéletes vonalkódos vagy RFID alapú rendszer működése/működtetése a műszaki kérdéseken felül finanszírozási, eszközmenedzsment, szoftverfejlesztési kérdéseket is felvet. A Vonalkód Centrum Kft. önállóan szakemberei által, vagy stratégiai pénzügyi partnerein keresztül hatékony segítséget nyújt ahhoz, hogy az Ön beruházása valóban értékálló és eredményes legyen.

Az alábbi szolgáltatásokkal segítjük az Ön beruházásának megvalósulását, mobil RFID vagy vonalkódos rendszerének üzemeltetését:

Vonalkódos, RFID és más mobil eszközök kölcsönzése

Vonalkódolvasó, vonalkódos adatgyűjtő, vonalkódnyomtató, kártyanyomtató, WLAN és RFID eszközök kölcsönzése

  • pilot projekt lebonyolításához, teszteléshez
  • kampányjellegű munkák lebonyolításához
  • szezonális eszközigény növekedés áthidalásához
  • javítás időtartamára

Komplett RFID és vonalkódos rendszer tartós bérletbe

Finanszírozó pénzügyi partnereinkkel kötött stratégiai megállapodás értelmében a hardver eszközök finanszírozása mellet komplett vonalkódos és RFID rendszereket (hardver+szoftver+szolgáltatás) tartós bérleti konstrukcióban tudunk finanszíroztatni. Beruházási keret nélkül növelheti a vállalati hatékonyságot, megőrizheti a vállalata likviditását.

A vonalkódos vagy RFID alapú rendszere nagyobb eredményeket fog biztosítani, mint amit havidíj formájában a finanszírozónak kifizet.

Leltárfelvétel, készlet és tárgyi eszköz leltár – gyorsan, pontosan, hitelesen

Készlet vagy tárgyi eszköz leltár felvétele és kiértékelése nem csak törvényi előírás, hanem jól értelmezhetően gazdasági érdek is. A leltár szolgáltatás igénybevételével eszköz és szoftver beszerzése, valamint belső erőforrások igénybevétele nélkül elvégezheti a leltárt. A kiértékelt adatok pontos képet adnak a vállalat vagyonáról, a leltárfelvételt független, érdekektől nem befolyásolt független szervezet végzi el – gyorsan, pontosan, gazdaságosan.

A Vonalkód Centrum Kft. szakemberei által hatékony segítséget nyújt ahhoz, hogy a beruházása értékálló és eredményes legyen.

Eszköz bérbeadás

Kampányjellegű időszakos feladatok ellátása vagy esetleges eszköz meghibásodások esetén az eszközbérlet jelenti a legkézenfekvőbb megoldást a vállalatok számára. Vonalkódolvasó, vonalkódos ...
Bővebben

Finanszírozási lehetőségek

Finanszírozó partnereink közreműködésével immár nem csak hardver elemeket, hanem akár komplett megoldásokat is finanszírozhat tartós bérlet formájában. Finanszírozásban együttműködő partnereink ...
Bővebben

Leltározás, leltárfelvétel, kiértékelés

A pontos leltár elkészítése és kiértékelése hosszú időre elvonja az értékes munkaidőt az alapfeladatok ellátásától, amely a gazdasági válság miatt ...
Bővebben