Datacard

A Datacard Group-ot 1969-ben magánszemélyek alapították az Egyesült Államokban. Székhelye és cég szervezeti központja az USA-ban, Minesotában van. Jelenleg minden kontinensen, a világ több, mint 150 országában képviselteti magát, jelen van termékeivel. Több, mint 2000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, 34 országban tart fent saját képviseletet.

A Datacard Group jelenleg a legnagyobb, kifejezetten kártyanyomtatásra, kártya megszemélyesítésre, hitel és bankkártya nyomtatásra valamint azonosító okmányok nyomtatására specializált vállalkozás a világon. Beszédes adat, hogy a Datacard nyomtatóin naponta több, mint 10.000.000 személyi okmányt (jogosítvány, útlevél, személyi igazolvány) nyomtatnak világszerte.

A termékek fejlesztését és tökéletesítését több, mint 300 mérnök végzi a fejlesztő központokban. Jelenleg 425 világszabadalom vagy bejegyezve a Datacard neve alatt a kártyanyomtatás területén.

Datacard kártyanyomtató – a Vonalkód Centrum Kft. magyarországi kiemelt partner és márkaszerviz

A Vonalkód Centrum Kft. a Datacard kiemelt partnere Magyarországon az asztali kártyanyomtatók üzletágban. A kártyanyomtató, kártyanyomtató szoftver és kellékanyagok értékesítése mellett a Datacard által minősített szervizrészleggel rendelkezünk Budapesten és Szegeden, ahol a kártyanyomtatók garanciális és garancia időn túli szervizelését végezzük gyári technológiával.

A Datacard gyártó termékei: