Citizen

A Citizen márkanév hallatán mindenkinek elsőre az órák jutnak eszébe. Nem véletlen, ipari varrógépei mellett 1930-óta a jól ismert, precíz, megbízható órái által tett szert világhírnévre. A precíziós gyártás és finommechanika terén nyert tapasztalatokra alapozva a Citizen 1964-óta gyárt nyomtatókat és vonalkódnyomtatókat. A folyamatos termékfejlesztések a végletekig precíz, japánokra jellemző alapossággal folynak azóta is.

Citizen – megbízható vonalkódnyomtató, mobil címkenyomtató

Ennek a filozófiának a szellemében a Citizen címkenyomtatók esetében a fizikai sérülés és a használatból eredő kopás eseteit leszámítva szinte elképzelhetetlen a meghibásodás. Minden Citizen POS, foto, vagy vonalkódnyomtató teszi a dolgát, jóval a tervezett élettartamán túl is. Ez az, ami megteremtette a “japán minőség” fogalmát a XX. század utolsó évtizedeiben.

A Citizen címkenyomtató termékéletciklusa a japán tervezési filozófiának megfelelően – európai szemmel nézve – hosszú, ami egyben azt is jelenti, hogy nem a technika legutolsó trendjeit követi. Azonban minden modellje kiforrott, bevált, bizonyított konstrukció.

Citizen címkenyomtató – a Vonalkód Centrum Kft. magyarországi disztribútor és márkaszerviz

A Vonalkód Centrum Kft. a Citizen kiemelt disztribúciós partnere Magyarországon. Végfelhasználók mellett kiszolgálunk viszonteladó partnereket is. Garanciális és azon túli javításokat a Citizen által minősített budapesti és szegedi szervizünkben végezzük.

A Citizen gyártó termékei: