Címkenyomtatás beruházás nélkül – OnSite Label Service program

Címkenyomtatás beruházás nélkül – hogyan működik?

Az Ön igényeinek megfelelő címkenyomtatót a Vonalkód Centrum Kft. vásárolja meg, helyezi ki és üzemelteti az Ön vállalatának telephelyén. Kezdeti beruházás, azaz vásárlás mellőzésével befektetés nélkül használhatja a címkenyomtató berendezéseket. A címkenyomtató vásárlásra szánt beruházási keretet felhasználhatja más termelőeszközök beszerzésére. A címkenyomtatók szervizelését, a kopó alkatrészek cseréjét, karbantartását a Vonalkód Centrum Kft. elvégzi kiemelt rendelkezésre állással. Mindezért Önnek egy nagyon kedvező havi díjat és üzemeltetési díjat kell csupán fizetnie, mely jól kalkulálhatóvá teszi a címkenyomtatás költségeit.

A címkenyomtatási feladatait egy napra vetítve akár 0,9 € költségszint mellett is megoldhatja! Ennél gazdaságosabb megoldás jelenleg véleményünk szerint nem létezik!

Hasonló szolgáltatások évek óta elterjedtek a fénymásolók és hálózati nyomtatók piacán, azonban ezentúl hasonló előnyöket évezhet a címkenyomtatási feladatok szervezésében is!

OnSite Label Service – milyen előnyei vannak a vásárlással szemben?

Címkenyomtató vásárlás és üzemeltetés költségei

Első körben érdemes áttekinteni, hogy milyen költségei vannak a címkenyomtató vásárlásának és üzemeltetésnek (tehát nem csak a vételárral kell számolni):

 • nyomtató beszerzési ára,
 • nyomtató amortizációs költsége,
 • nyomtató karbantartási költsége,
 • nyomtató kopó alkatrészeinek cseréje (üzemeltetés),
 • váratlan meghibásodások szerviz költsége,
 • javítás idejére csere készülék biztosításának (vásárlás, bérlet) költsége.

OnSite Label Service program által elérhető előnyök

 • Nincs beruházási igény, a nyomtatót az első havi díjért cserébe termelésbe állíthatja.
 • Megőrzi a cég likviditását, a nyomtató a Vonalkód Centrum Kft. könyveiben szerepel.
 • A tervezhető szerviz és karbantartás díját tartalmazza a havi díj, nincsenek váratlan kiadások.
 • Nincs kiesés a termelésből meghibásodás esetén. Garantált javítási idő és/vagy cserenyomtatót biztosítunk.
 • A havi díjakat egy összegben költségként elszámolhatja.
 • Jól kalkulálható a címkézés költsége, akár egy címkére lebontva is.
 • Rugalmasan, az igényekhez igazodva állíthatja össze a nyomtató flottát. A szezonális hatásokhoz, vagy a cégméret változásához igazodva rugalmasan skálázható a címkenyomtató flotta és az összetétele.

Milyen címkenyomtatót választhatok?

Minden felhasználási igényre vontunk be címkenyomtatót a szolgáltatási programba, így a napi pár száz címke nyomtatásától az ipari felhasználásig talál megfelelő címkenyomtatót a OnSite Label Service programban.

Jelenleg elérhető címkenyomtató típusok

 • Napi 1000-2000 címke nyomtatásához (címkenyomtatónként) a Citizen CL-S621 (200dpi) és Citizen CL-S631 (300Dpi) címkenyomtatót javasoljuk. Egy napra vetítve már 0,9 € díjtól elérhető!
 • Napi 2000-8000 címke nyomtatásához (címkenyomtatónként) a Citizen CL-E720 (200Dpi) és Citizen CL-E730 címkenyomtatót javasoljuk. Egy napra vetítve már 1,82 € díjtól elérhető!
 • Napi 8000 címke felett, vagy ipari teljesítmény igényhez a Citizen CL-S700 (200Dpi) és Citizen CL-S703 (300Dpi) címkenyomtatót javasoljuk. Egy napra vetítve már 2,1 € díjtól elérhető!
 • Speciálisan logisztikai címkék nyomtatására a Citizen CL-S6621 6 inch széles címkenyomtatót ajánljuk, mely egy napra vetítve már 2,43 € díjtól elérhető.

Hogyan épül fel az OnSite Label Service árazása?

A fizetendő díj két részből áll, egy nagyon kedvező havi díjból, és egy üzemeltetési díjból. Az üzemeltetési díj a címkenyomtató használatával arányos, €/km alapon kerül meghatározásra.

Nagyon kedvezőek a havidíjak, melyet úgy tudunk tartani, hogy a fizetendő díjaknak van egy futásteljesítménytől függő része is. Úgy tartjuk korrektnek, hogy azok az ügyfelek, akik kevesebbet nyomtatnak, ne fizessenek olyan költséget, mely nem indokolt. A díj így a valós használattal arányos. A díjak ezzel együtt rendkívül kedvezőek!

Milyen időtartamra igényelhető az OnSite Label Service?

A piaci igények ismeretében kétféle konstrukcióban érhető el az OnSite Label Service program.

Egy éves határozott idejű megállapodás

Olyan cégeknek ajánljuk, akik már stabilan a piacon vannak, ám szeretnének egy komplett szolgáltatás csomagot, nem kívánják megvásárolni a címkenyomtatót. (nyomtató + üzemeltetés + szerviz egy kézből)

 • nem beruházási keretből kívánnak címkenyomtatót vásárolni
 • kiszámítható a címkenyomtatási igény
 • évente hosszabbítható
 • a szezonális igények ismeretében a határozatlan idejű megállapodással bővíthető/csökkenthető a címkenyomtató állomány
 • kedvezmény a havi díjból és üzemeltetési költségből

Határozatlan idejű megállapodás

 • ideális induló cégeknek vagy projekteknek (nem ismert előre a pontos igény)
 • olyan cégeknek ajánljuk, ahol csak az év egy részében van termelés (mezőgazdaság, szezonális termékek gyártása)
 • kiegészítve a határozott idejű flottát szezonális termelés felfutás menedzselésére
 • saját, már meglévő címkenyomtató flotta mellé átmeneti címkenyomtatási igény kiszolgálására

Hogyan működik a gyakorlatban?

Az OnSite Label Service szolgáltatást az Általános Szerződési Feltételek szerint érhető el. Gyakorlatban igen egyszerű a hozzáférés a programhoz!

 1. Amennyiben igényli, segítünk megtervezni a címkenyomtatási feladatokhoz igazított flotta összetételét, vagy kiválasztja az Önnek megfelelő címkenyomtató típust/típusokat.
 2. Az ÁSZF alapján létrejön a határozott vagy határozatlan idejű megállapodás.
 3. Jellemzően (címkenyomtató típustól és aktuális elérhetőségtől függően) 5-10 munkanap alatt átveheti a címkenyomtatót/címkenyomtatókat.
 4. Ha igényli, üzembe helyezzük a címkenyomtatót a bemutatótermünkben (díjmentesen) vagy az Ön telephelyén (kiszállási díj ellenében)
 5. 6 havonta a szervizünkben karbantartjuk a címkenyomtatót, vagy elvégezzük az Ön telephelyén (kiszállási díj ellenében)
 6. A karbantartások során leolvassuk a számláló állását, ilyenkor kerül számlázásra az üzemeltetési díj
 7. Esetleges meghibásodás esetén szervizünkben megjavítjuk a címkenyomtatót 2 munkanap alatt, vagy azonos cserenyomtatót biztosítunk
 8. A javításokra az Ön telephelyén is lehetőség van azonos feltételekkel (kiszállási díj ellenében)

Amennyiben további információra van szüksége illetve szeretne csatlakozni a programhoz, küldjön nekünk e-mailt, vagy keresse kollégáinkat a kapcsolat menüben található telefonszámokon!

Árak

Az OnSite Label Service programban jelenleg résztvevő címkenyomtató típusok

Az alábbi táblázatban a programban résztvevő címkenyomtató típusok nettó tájékoztató árát találja.

Címkenyomtató típusa Határozott idejű Határozatlan idejű
havi díj üzemeltetés (€/km) havi díj üzemeltetés (€/km)
Citizen CL-S621 címkenyomtató (203 Dpi) 27,43 € 4,74 € 35,54 € 4,74 €
Citizen CL-S631 címkenyomtató (300 Dpi) 35,58 € 5,86 € 46,26 € 5,86 €
Citizen CL-S6621 címkenyomtató (6 inch 203Dpi) 74,00 € 7,14 € 96,20 € 7,14 €
Citizen CL-E720 címkenyomtató (203Dpi) 55,35 € 2,03 € 71,96 € 2,03 €
Citizen CL-E730 címkenyomtató (300 Dpi) 61,00 € 3,20 € 79,30 € 3,20 €
Citizen CL-S700 címkenyomtató (203 Dpi) 63,85 € 1,60 € 83,00 € 1,60 €
Citizen CL-S703 címkenyomtató (300Dpi) 70,39 € 2,54 € 91,51 € 2,54 €

A fenti árak tájékoztató nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFÁT. Minden címkenyomtató esetében az alapkiépítésű modellre vonatkoznak! Kérjen egyedi ajánlatot!

Gyakran Ismételt Kérdések

Az OnSite Label Service program – kérdések és válaszok

A program iránt érdeklődő ügyfeleink által gyakran feltett kérdésekre adott válaszokat összegyűjtöttük. Előfordulhat, hogy olyan kérdés merül fel Önben, amelyre nem talál itt választ. Ez esetben kérjük, hogy kérdését tegye fel e-mailben az info@vonalkodcentrum.hu címen, vagy keresse kollégáinkat telefonon a kapcsolat menüben található telefonszámokon!

Más típusú címkenyomtató is elérhető a programban?

Jelenleg nem. Az OnSite Label Service program egyelőre a Citizen címkenyomtatókra lett kidolgozva. A Citizen címkenyomtatókkal nagyon kedvezőek az üzemeltetési tapasztalataink, így ezekkel a címkenyomtatókkal tudunk ilyen kedvező feltételeket és árakat kínálni. Vizsgáljuk más tipusok bevonását is, melyek hamarosan megjelenhetnek a honlapunkon. Nagyobb flották esetében egyedi ajánlat keretében lehetőség van más gyártók nyomtatóit is bevonni.

Érdekel a program, de eddig más típusú címkenyomtatót használtam. Lecserélhetem ezeket Citizen címkenyomtatóra?

A Citizen címkenyomtatók támogatják a ZPL és egyes típusok a Datamax programnyelveket. A ZPL (Zebra) programnyelvet a legtöbb piacon található címkenyomtató támogatja, így valószínűleg minden probléma nélkül áttérhet a Citizen címkenyomtatók használatára.

Mikor lesz az én tulajdonom a címkenyomtató?

Az OnSite Label Service program nem hitel vagy lízing konstrukció, így a címkenyomtató nem kerül az Ön tulajdonába. Komplett szerviz támogatással használhatja a Vonalkód Centrum Kft. tulajdonában lévő címkenyomtatót.

Euro árak vannak megadva, de forintban szeretnék fizetni. Lehetséges?

Természetesen lehetséges! Fizethet forintban vagy euro-ban is. Az árak a kiszámíthatóság miatt vannak EUR fizetőeszközben közölve. Amennyiben forintban szeretne fizetni, mindig a számlázás napján esedékes banki árfolyamon váltjuk át forintra.

Megvásárolható a címkenyomtató, amely nálam van?

Ha úgy dönt, akkor a szolgáltatási szerződésnek megfelelően (határozott, vagy határozatlan) megvásárolhatja a címkenyomtatót. Ez esetben egyedi ajánlatot adunk a nyomtatóra, mely minden esetben használt készüléknek minősül korlátozott időtartamú garanciával.

Honnan tudják, hogy mennyi címkét nyomtatunk?

Egyes címkenyomtatók beépített számlálóval rendelkeznek, melyről leolvasható, hogy hány méter/kilométer címkét nyomtattak ki. Ezeket a kötelező karbantartás során olvassuk le, ez alapján kerül elszámolásra az üzemeltetési díj.

Nem tudom kivenni a címkenyomtatót a termelésből, hogyan lesz karbantartva?

Helyszínen is el tudjuk végezni a karbantartást és a szükséges javításokat. A kiszállási díjat azonban nem tartalmazza a szolgáltatási díj, ilyen esetben a kiszállási díjat kell csak fizetni.

Kellékanyagot is tudnak biztosítani a címkenyomtatáshoz?

Természetesen! Nem kötelező az általunk biztosított kellékanyag használata, azonban amennyiben tőlünk vásárolja, egészen nyugodt lehet a kinyomtatott címkék minőségét illetően (minden egy kézből jön). Ráadásként az egyébként is kedvező árakból még további jelentős kedvezményt is kap, nem csak a címke és festékszalag vonatkozásában, hanem a szolgáltatási díjból is.

Ha tőlünk vásárol címkét vagy festékszalagot, akkor a havi díjból 5%, ha mindkettőt: akkor a havi díjból 10% kedvezményt biztosítunk. Már meglévő nyomtatók mellé történő bérlés esetén a meglévő flottát ingyen felmérjük, igény szerint kedvezményes díjazás ellenében karbantartjuk.

Címkenyomtatót szeretnék bérelni egy hétre. Lehetséges?

Természetesen, azonban nem az OnSite Label Service program keretében! Önnek a napidíjas eszközbérlet szolgáltatást javasoljuk!

Nem alap kiépítésű címkenyomtatóra lenne szükségem. Milyen díjakkal kalkuláljak?

Amennyiben egyedi konfigurációjú címkenyomtatóra van szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyedi ajánlatot adunk Önnek. Természetesen bármilyen opcióval ellátott címkenyomtató részt vehet a programban. (címke visszacsévélő, címke leválasztó, címke vágó, stb.)

6db címkenyomtatót használunk általában, de az év végi hónapokban szükségünk lenne több címkenyomtatóra is. Mit javasolnak?

A hat darab címkenyomtatóra a kedvezményes díjú határozott idejű szerződést javasoljuk, a kiegészítő nyomtatókat pedig igénybe tudja venni a határozatlan idejű megállapodással. Így rugalmasan alakíthatja ki a címkenyomtató flottát a legkedvezőbb díjakon!