Címkenyomtató alkalmazás fejlesztése

Mobil és fixen telepített címkenyomtató alkalmazások fejlesztése egyedi igények alapján. Mobil címkenyomtató alkalmazások, mérleggel, kioszk terminállal összekötött címkenyomtató alkalmazások lehetővé teszik, hogy a vállalati címkézési feladatokat a leghatékonyabban, a munkavégzés helyszínén végezze el.

Megfelelő adattartalom, automatikusan a címkére

A Zebra, Citizen, Intermec (Honeywell) címkenyomtatók, vonalkódnyomtatók, jegynyomtatók és receptnyomtatók alkalmazása rengeteg lehetőséget rejt magában. Az ipar, kereskedelem, logisztika, szolgáltatóipar minden területén az automatizálás és a mobilitás a fejlődés és a hatékonyság növelésének elsődleges kitörési pontja.

A címkén tárolt információk, vonalkódok elengedhetetlenek annak érdekében, hogy az áru eljusson a megfelelő helyre a megfelelő időben. A mobilnyomtatókból, vagy kioszkterminálokból kiadott bizonylatok dokumentálják a csomag kézbesítését, az áru átvételét vagy éppenséggel marketing célokat szolgálnak kuponok nyomtatásával.

A címkézési feladatok ellátása során érthető törekvés, hogy a szükséges címke lehetőleg automatikusan, a megfelelő helyen, a megfelelő időben az emberi beavatkozás szükségességét minimalizálva/mellőzve készüljön el. Adott címketervbe beilleszthető minden változó adat, származzon bár mérlegről, mérés adatgyűjtőről, ERP rendszerből vagy akár távoli adatbázisból. Az emberi tényezők mellőzése garantálja a pontos adatfeltüntetést.

A címkenyomtató a munkavégzés helyén állítja elő a vonalkódos vagy RFID címkét, így az biztosan a megfelelő objektumra kerül. Megoldásaink integrálhatók címke applikátor berendezésekkel is, így teljesen automatikus címkézés valósítható meg.

Milyen címkenyomtató alkalmazásokat fejlesztünk?

Az általunk forgalmazott címkenyomtatókkal együttműködő bármilyen applikációt el tudunk készíteni az ügyfélelvárásoknak megfelelően.

Teljesség igénye nélkül ezek lehetnek:

  • gyártó vagy csomagoló gépsorba épített automata címkéző alkalmazások, ahol változó adatokat kell ipari vezérlő, mérés adatgyűjtő vagy más adatbázisból a címkére nyomtatni,
  • mérleggel összekötött címkéző alkalmazások
  • eseményvezérelt címkéző alkalmazások
  • mobil címkéző alkalmazások (adatgyűjtőről, mobiltelefonról, táblagépről vagy távoli adatbázisból történő nyomtatás)

Bármilyen címkézéssel kapcsolatos feladatot szeretne megoldani, kérjük további egyeztetés érdekében lépjen velünk kapcsolatba e-mailen, vagy telefonon a kapcsolat menüben található elérhetőségeken. Mérnök kollégáink segítenek meghatározni a lehetséges fejlesztési irányokat és javaslatot tesznek a az optimális megoldásra.