Casio IT-G500 – bejelentés a Casio-tól

2015 márciusától elérhető a Casio új fejlesztésű IT-G500 vonalkódos adatgyűjtője, mely kompromisszumok nélkül alkalmas bármilyen adatgyűjtési vagy menedzseri feladat elvégzésére. Hamarosan megérkezik a Vonalkód Centrumhoz a demó készülék, így Ön is elsőként ismerkedhet meg vele testközelből.

Casio IT-G500 vonalkódos adatgyűjtő

Az európai forgalmazást 2015 márciusától kezdi a Casio Europe, azonban hamarosan megérkezik a demo készülékünk. A Casio IT-G500 különlegessége, hogy a rendkívül robusztus kialakítás mellett a készülék a mégis filigrán tokozást kapott, így könnyen kezelhető és hordozható.

Az IT-G500 nagyméretű 4,3 inch WVGA kijelzője (480×800) a Casio saját fejlesztése, mely a legkiválóbbak közül való. Nagyon széles betekintési szög mellett igen nagy fényerőt és kontrasztos megjelenítést biztosít. Új fejlesztés a kijelző üveg és a kijelző között elhelyezkedő speciális réteg, mely az adatgyűjtő legsérülékenyebb alkatrészét is óvja a károsodástól.

A Casio IT-G500 vonalkódos adatgyűjtő ár?

A készülék árazása egyelőre nem ismert, azonban a “bennfentes hírek” szerint a megszűnő Casio IT-800 vonalkódos adatgyűjtő áraihoz hasonlatos összegekre számíthatunk.

A rendkívül gyors processzor, nagy kijelző, 5 Mpixel kamera, HSPA, GSM és GPS képességek ígéretessé teszik a Casio IT-G500 vonalkódos adatgyűjtő terminált azon felhasználók között, akik mindezt egy kompakt készülékben keresik.

Elsősorban mely területeken lehet kihasználni a Casio IT-G500 képességeit?

  • Kiskereskedelemben: Árufeltöltésre, áruházi menedzseri feladatokra
  • Kereskedelemben: utazó értékesítőknek számlázásra, polckép ellenőrzésre, SFA feladatokra
  • Termelésben minőség ellenőrzésre, termeléskövetésre
  • Logisztika, Posta, szállítmányozás: csomagkézbesítés, fuvarellenőrzés, szállítmány menedzsment feladatokra
  • Rendészet, államigazgatás: szabálysértések dokumentálása

Casio IT-G500 vonalkódos ipari adatgyűjtő elérhető konfigurációi

Model IT-G500-C16E IT-G500-GC26E IT-G500-15E IT-G500-25E IT-G500-C26E IT-G500-GC16E IT-G500-G15E
LAN
WAN
Scanner 1D 2D 1D 2D 2D 1D 1D
Camera
NFC/Extended
port
Microphone/
Receiver
(w/Mikrophon/Receiver)

Tesztelés – mikor tesztelhetem?

Amennyiben szeretné testközelből megismerni a Casio IT-G500 adatgyűjtő terminál képességeit, jelezze nekünk elérhetőségeink valamelyikén! Amint megérkezik a teszt készülék, értesítjük Önt. A tesztelésre a jelentkezések sorrendjében biztosítunk lehetőséget!

 

A termékről bővebb információt itt talál!