A Zebra tulajdonában a Motorola Solutions

A Motorola profiltisztításának részeként megválik az Enterprise Solutions üzletágától, amely a vonalkódos és RFID mobil megoldások fejlesztésében érdekelt. 2015-ös üzleti év során zárul le az akvizíció, így a Zebra a címkenyomtatók mellett a vonalkódolvasókat és mobil terminálokat is egy kézből tudja kínálni a partnereinek.

Két piacvezető egyesülése – az ügyfelek nyernek

Miután a mobiltelefon üzletágát eladta a Google-nak, tovább folyik a profiltisztítás a Motorolánál. 2014 során lezárulnak a szervezeti egységek átszervezésének feladatai, 2015-től a Zebra szárnyai alatt folytatódik a vonalkódolvasók, adatgyűjtők, mobil üzleti megoldások fejlesztése.

A márkanév változásáról egyelőre nem született döntés. Bárhogyan is lesz, a megszokott technikai színvonalra és minőségre számíthatunk a jövőben is. Elképzelhető, hogy a Motorola és a Zebra által kínált szervizszolgáltatások egységesítésre kerülnek, azonban ez észrevehetetlen lesz az ügyfelek számára.

A piacvezető egyesülése mindenképpen pozitív fejlemény az ügyfelek szemszögéből nézve. Az integrált megoldások újat hozhatnak az AUTO-ID piacon.

2015 folyamán minden változásról értesítjük ügyfeleinket!