Összes termék: 4 db

Járműfedélzeti / targonca terminál

+ Tudjon meg többet a járműfedélzeti terminálról!

A járműfedélzeti, vagy közkeletű nevén targonca terminál olyan teljes értékű mobil számítógép, mely arra lett tervezve, hogy üzembiztonságát megtartva ellenálljon a rázkódásnak, szélsőséges hőmérsékleteknek. Kialakításuk folytán könnyen rögzíthetők a járműfedélzeten, tápellátásukat a gépjármű elektromos rendszeréről kapják. Nagyméretű, könnyen leolvasható érintőképernyővel és egyes modellek billentyűzettel vannak felszerelve.

A targonca terminál az ERP (vállalat irányítási) vagy WMS (raktár irányítási) rendszerekben való használat mellett alkalmas más jármű fedélzetén történő elhelyezésre is. Találkozhatunk vele kamionok, autóbuszok, vasúti járművek fedélzetén is. Mozgó alkatrészeket (pl. hagyományos HDD) egyáltalán nem tartalmaznak, így ellenállnak a folyamatos vibrációnak és rázkódásnak. Por és víz elleni védelmét ipari tokozás biztosítja.

A targonca terminál sokféle csatlakozási lehetőséget kínál külső eszközök számára. Az adatgyűjtési feladatokat akár több vezetékes vagy vezeték nélküli vonalkódolvasóval vagy RFID olvasóval végezhetjük.

Nagyméretű, erős napsütésben is jól olvasható érintőképernyő teszi lehetővé a targonca terminál használatát akár kültéren nyári napsütésben, akár egy sötét raktárban.

Motorola, Honeywell, Intermec, Datalogic – masszív, megbízható targonca terminál

A Vonalkód Centrum Kft. kiemelt partnere a piacvezető targonca terminál gyártóinak. Szakembereink segítséget nyújtanak a megfelelő targonca terminál kiválasztásában, konfigurálásában, a szükséges kiegészítők beszerzésében. Segíteni fogjuk Önt a targonca terminálok installálásában, fedélzeti felszerelésben éppen úgy, mint az integrációban és üzemeltetésben is.