Mobil adatgyűjtő terminál

+ Tudjon meg többet a mobil adatgyűjtő terminálról!

Az adatgyűjtő vagy mobil terminál olyan hordozható, kisméretű számítógép, melynek segítségével elérhetjük az üzleti vagy termelési adatainkat a munkavégzés helyszínén. Valódi mobil munkavégzést tesznek lehetővé.

A feladat jellégétől függően lehet digitális asszisztens, ipari PDA, vállalati okostelefon, vonalkódos adatgyűjtő, targoncára szerelhető nagy kijelzős targonca terminál, vagy akár nyomtatóval egybeépített kézi POS terminál. A Casio, Motorola, Honeywell, Datalogic, Intermec eszközök mellett a Nordic ID vonalkódos adatgyűjtői is megtalálható a Vonalkód Centrum Kft. kínálatában.

Mobil adatgyűjtő – minden feladatra a megfelelő eszközt

A vonalkódos adatgyűjtők és mobil számítógépek sokfélesége az eltérő felhasználási igényekből adódik. Más az igénye egy raktári dolgozónak, egy orvosnak és megint más egy utazó értékesítőnek. Minden feladatra létezik optimális eszköz!  A Vonalkód Centrum Kft. 1998-óta szakértője a vonalkódos adatgyűjtésnek, így számíthat szakembereink tanácsára!

Motorola, Honeywell, Intermec, Datalogic – piacvezetők a mobil adatgyűjtésben

A világ legnagyobb gyártóinak kiemelt partnere a Vonalkód Centrum Kft, így a teljes gyártói tudásanyaggal a háttérben segítünk kiválasztani az Ön informatikai rendszerének építőköveit. A beruházások értékállósága minden vállalkozás számára egyaránt fontos, így nem tehető kockára az eredmény bizonytalan teljesítményű és gyártói hátterű mobil terminálok beszerzésével. A piacvezetők már bizonyítottak, mindezek ellenére kiváló ár-érték arányt képviselnek.

Nordic ID és Casio vonalkódos adatgyűjtők – a kihívások specialistái

A Casio elsősorban minőségi óráiról és fényképezőgépeiről ismert. Azonban a mobil adatgyűjtésben ugyanazt a kiváló minőséget biztosítják kedvező áron. A piacvezető márkákhoz mérhető terméktámogatás, szerviz és szakmai háttér párosul a híres japán minőséggel. Nem rendelkeznek teljes spektrumot lefedő kínálattal, azonban számos, feladat orientált mobil adatgyűjtőt és táblagépet kínálnak osztályon felüli ár-érték aránnyal.

A finnországi Nordic ID – ma már ritkaságszámba vehető európai gyártással – kiváló minőségben gyárt speciális vonalkódos adatgyűjtőket, elsősorban a kereskedelmi szektor számára.