Összes termék: 3 db

Kártya és festékszalag

+ Tudjon meg többet a kártyáról és festékszalagról!

Színes vásárlói, klubtagsági, belépőkártyák nyomtatásához szükséges Datacard és Zebra kártya, festékszalag, DuraGuard laminálószalag. A nyomatlan egy színű kártyák mellett megtalálható minden speciális kártya, kódolható smart-kártya, mágneskártya és biztonsági hologramos laminálószalag is kínálatban.

Kártyanyomtató festékszalag – kártyanyomtatás színesben

A kártyanyomtatók full-color vagy egyszínű (monochrome) nyomatot képesek készíteni a kártyára, a behelyezett festékszalag függvényében. A nyomdai eljárásoknak megfelelően alapszínekből (sárga, magenta, cián és fekete)  állítják elő a teljes képet, melynek jelölése Y-M-C-K. Minden színnek egy külön panel felel meg a festékszalagon. Egyes festékszalagon egy plusz panel is található, melyet O-val jelölnek. Ez egy úgynevezett “topcoat” panel, mely a kártya mechanikai védelmét látja el (kopás ellen). Az ilyen festékszalag jelölése Y-M-C-K-O.

Az egyszínű, vagy monochrome festékszalagon csak egyetlen panel található, mely a szalag színének megfelelő színű nyomatot képes nyomtatni. Ez a legolcsóbb eljárás egyszínű (pl. fekete, kék) kártyanyomtatás esetén. Speciális színek lehetnek az ezüst és arany, melyek nem keverhetők ki az alap színekből, speciális monochrome festékszalag szükséges a nyomtatásukhoz.

Speciális kártya – exkluzív kártyák nyomtatása

A hagyományos fehér kártyák mellett nyomtathatunk színes kártyára is, növelve ezzel az exkluzív hatást. A kártya lehet bármilyen alapszín mellett arany, ezüst színű, vagy éppen átlátszó. Rendkívül mutatós, exkluzív hatást keltő klubtagsági kártyák, vásárlói kártyák, VIP kártyák készíthetők speciális kártyára.

Lamináló fólia – biztonság a kártyanyomtatásban

A lamináló réteg a kártya nyomtatása után kerül fel a kártya egyik, vagy mindkét oldalára. Biztonsági elemeket, így hologramot, mikroírást, UV jeleket tartalmazhat, mely lehetetlenné teszi a másolást.

A szerteágazó választék miatt előfordulhat, hogy olyan kártyát szeretne nyomtatni, amire nem találja meg a megfelelő kellékanyagot az alábbiak között. Írjon nekünk e-mailt vagy telefonáljon a “kapcsolat” menüben található telefonszámokon, kártyanyomtató specialista kollégánk segíteni fog Önnek!