Motorola RFS6000 WLAN kontroller

  • Kifutott termék!
  • Wing 5 platform.
  • 8 POE port.
  • 256db Adaptive hozzáférési pont kapcsolódhat 1db RFS6000-hez.
  • Fürtbe kapcsolható.
  • 32 különböző WLAN egyidejűleg.
  • WPA-TKIP, WEP 40/128 (RC4), KeyGuard, WPA2-CCMP (AES) titkosítások.
  • 2,000-20,000 felhasználó.
Kategória:

Leírás

Kifutott termék! Nézzen szét WLAN kínálatunkban!

A Motorola RFS 6000 WLAN vezérlőt arra tervezték, hogy szolgáltatói szintű vezeték nélküli hang- és adatátvitelt biztosítson olyan közepes és nagy szervezetek számára, ahol 2,000-20,000 felhasználó használja a hálózat szolgáltatásait. Különösen optimális a több távoli telephellyel rendelkező vállalkozások WLAN infrastruktúrájának kialakítására.

A Motorola RFS 6000 802.11n integrált vezérlő javítja a működési hatékonyságot a mobilitás költségeinek csökkentésével, amelyhez széleskörű funkcionalitást – beleértve Adaptive AP kezelését – és páratlan teljesítményt, biztonságot, megbízhatóságot és skálázhatóságot biztosít. A Motorola RFS6000 WLAN hálózatok alacsony TCO-val üzemeltethetők.. A Motorola következő generációs vezeték nélküli (WING) architektúrával épült rádiófrekvenciás switch (RFS) 6000 öngyógyító, támogatja a zökkenőmentes barangolást. 3G/4G vezeték nélküli széles sávú kapcsolatot, többrétegű, hézagmentes biztonsági és gazdag helymeghatározási szolgáltatásokat biztosít, 802.11n hálózattal, Mesh kapcsolattal, központi menedzsment felülettel.

Motorola RFS6000 kontroller alapú hálózatok főbb tulajdonságai

A Motorola RFS6000 kontroller alapú vezeték nélküli hálózatok teljes központi menedzselhetőséget, ezáltal alacsony üzemeltetési költséget biztosítanak.

Wi-NG Operációs rendszer: egységes hang-, adat-és RF menedzsment felület

Tökéletesítse üzleti folyamatait az azonos felületről menedzselhető vezeték nélküli hang-, video-, adat- és többszörös RF technológiákkal – például: RFID, Wi-Fi (beleértve a 802.11n) és jövőbeli technológiák, mint a Wi-MAX; zavartalan roaming a gazdag vállalati szintű funkciók, között egészen L2 / L3 szintig. Rugalmas képességek, átfogó biztonsági, fizetős minőségű hang- és egyéb értéknövelt szolgáltatások, mint például a multi-RF helymeghatározás.

RFS6000 szerep-alapú vezetékes / vezeték nélküli tűzfal

Biztosítja és védi a vezetékes és vezeték nélküli hálózati támadások és az illetéktelen hozzáférés ellen Layer 2 és Layer 3 szinten állapotvizsgálattal, identitás és a helyfüggő szabályok biztosítják a hálózati hozzáférés ellenőrzését.

Valós idejű helymeghatározási rendszer (RTLS)

A Motorola RFS6000 gazdag helymeghatározási szolgáltatást nyújt, lehetővé teszi a valós idejű vállalati eszköz-követést 802.11, RFID és a harmadik fél által biztosított helymeghatározási megoldásokkal – beleértve az ipari vezető szereplőinek (AeroScout, Ekahau, Newbury Networks) termékeit. Szabványokon alapuló támogatás: EPC Global ALE felület az aktív és a passzív címkék feldolgozására és adatok szűrésére, valamint EPC Global LLRP felületet a passzív RFID címkék támogatására.

Jellemzők és funkciók konvergens felülete

A Motorola RFS6000 egy teljesen integrált 802.11n vezeték nélküli vezérlő, 802.11n hozzáférési pont, vezetékes switch 8 POE porttal, valamint IPSEC VPN / tűzfal / WIPS biztonság, RADIUS és DHCP szerver, helyzet meghatározó és RFID motor, tartalék 3G WAN kapcsolat és több.

3G vezeték nélküli WAN kapcsolat

Támogatja a 3G vezeték nélküli kártya kapcsolódását a WAN hálózathoz, amikor az elsődleges WAN kapcsolat sikertelen.

SMART RF Management

Új generációs öngyógyító technológia: lehetővé teszi, hogy a WLAN automatikusan és intelligensen alkalmazkodni tudjon az RF környezet változásaihoz, a lefedettségben előfordul váratlan hiányosság   megszüntetése érdekében.

Fürtök és hibakerülő szolgáltatások

Támogatja a több szintű redundanciát és a hibakerülő képességek biztosítják a magas rendelkezésre állást; létrehozható egy virtuális IP hálózat (egy VLAN) ezáltal a fürt úgy használható a mobil készülékek és a vezetékes infrastruktúra számára mint egy alapértelmezett átjáró. Beépített DHCP / AAA szerver szinkronizált hibakerülés; multi-platform licenc megosztását teszi lehetővé költséghatékony hálózatok telepítését.

Adaptiv AP támogatás

256 AP-5131 802.11 a / b / g vagy AP-7131 802.11 a / b / g / n Adaptive hozzáférési pont kapcsolódhat 1 RFS6000-hez, és 3072 hozzáférési pont 1 klaszterhez.