Motorola AP621 Access Point

  • Kifutott termék!
  • Wing 5 támogatás.
  • Működéséhez kontroller szükséges.
  • Használható a 2,4 GHz-es vagy 5,0 GHz-es frekvenciasávokban.
  • POE 802.3af szabvány szerint.
Kategória:

Leírás

Kifutott termék! Nézzen szét WLAN kínálatunkban!

A Motorola AP 621 vékony (függő) többcélú hozzáférési pont, amelyet arra terveztek, hogy csökkentse a hálózat kiépítési költségét, biztonságos legyen a működtetése. Megbízható 802.11 a/b/gn vezeték nélküli LAN (WLAN) hálózatot biztosít akár egy üzletben, akár a cég székhelyén.

A hozzáférési pont tartalmaz egy kiváló érzékenységű MIMO rádiót, adat fogadásra és továbbításra, és egy GigE WAN uplink portot. Az AP 621 könnyen kapcsolódik távolról a Motorola RFS 7000 vagy más vezeték nélküli kontrollerhez, amely felfedezi hozzáférési pontokat a hálózaton. Automatikusan letölti az összes konfigurációs paramétert és firmware-t, ezzel jelentősen csökkenti a telepítési, karbantartási és hibaelhárítási költségeket. A beágyazott Wing 5 elosztott intelligencia biztosítja, a forgalom továbbítását leghatékonyabb útvonal mentén a szolgáltatás minősége és a biztonság feláldozása nélkül.

A Motorola AP621 jellemzői

Automatikus csatorna és a teljesítmény optimalizálása

A SMART RF jellemzője, hogy a switch / vezérlő automatikusan optimalizálja teljesítményt és a csatorna kiválasztását, így minden felhasználó mindig megkapja a kiváló minőségű hozzáférést és a mobilitást.

Motorola AP621 – Nagy megbízhatóság

A központi és megelőző intelligencia optimalizálja a hálózati rendelkezésre állást, dinamikusan érzékeli a gyenge vagy hibás jeleket, biztonságosan irányítja a felhasználót alternatív AP-hoz, javítja a jelet, automatikusan kitölti RF lyukakat és biztosítja a folyamatos hozzáférést mobil felhasználók számára.

Gyors és egyszerű telepítés

Nem igényel konfigurációt, vagy manuális firmware karbantartást. A Motorola vezeték nélküli vezérlő felfedezi hozzáférési pontokat a hálózaton, és automatikusan letölti rájuk az összes konfigurációs paramétert és firmware-t, jelentősen csökkenti ezáltal a telepítési, karbantartási és hibaelhárítási költségeket.

A készülék és hálózati gyorsítás

A készülék és hálózati teljesítményt lehet gyorsítani egy virtuális LAN-funkció segítségével a switch / vezérlőn segítségével. Minden AP 621 hozzáférési ponton kialakítható négy egyedi virtuális LAN hálózat (VLAN). Ez javítja a készülék teljesítményét és az akkumulátor élettartamát, valamint akár 25%-kal csökkenti a hálózathoz szükséges teljes hozzáférési pontok számát.

Teljes 802.11n teljesítmény 802.3af szabvány szerint

Egyszerűsíti és csökkenti a teljes beszerelés költségét szabványos Power-over-Ethernet (PoE) használatával.

Többsávos működés

Használható a 2,4 GHz-es és 5,0 GHz-es frekvenciasávokban.

Mobilitás

Támogatja a gyors biztonságos barangolást a cellák között.

Alkalmazás támogatás

Támogatja hívásengedélyezést optimális VoWLAN teljesítmény érdekében, valamint a video továbbítást és adatátvitelt a 802.11a/b/g/n ügyfelek számára.

Terheléselosztás megelőző roaming és a sebesség skálázás

Növeli a vezeték nélküli hálózat megbízhatóságát és a rugalmasságát, hogy támogassa a kritikus alkalmazásokat.

Motorola AP621 javasolt alkalmazási területei

  • Áruházak belső WLAN hálózat kialakítása.
  • Kisebb raktárak és feldolgozó üzemek WLAN kialakítása.
  • Könyvtárak, irattárak, irodaépületek WLAN hálózatának kialakítása.