Honeywell Tecton CS hűtőházi mobil adatgyűjtő

 • Kifutott termék!
 • CPU: PXA320 806MHz.
 • 256MB RAM, 256 ROM, SD bővítő (1GB, 4GB).
 • Microsoft® Windows® Mobile 6.5 vagy Microsoft® Windows® CE 6.0.
 • 32/55 gombos választható billentyűzet.
 • Színes érintő kijelző, 8,8 cm  (240×320).
 • IEEE 802.11 a/b/g (WPA2), Bluetooth 2.0.
 • IP65, -30°C – 50°C, 1,5m-ről ejthető betonra.
 • LR Imager/ HD Imager / 1D lézer.
 • Utólag felszerelhető pisztoly markolat.
 • 12 hónap gyártói jótállás.
Kategória:

Leírás

Kifutott termék! Helyette ajánljuk a Honeywell CK75 CS hűtőházi mobil adatgyűjtő terminált!

A Honeywell / LXE Tecton CS mobil adatgyűjtő terminál a nagy sikerű Honeywell Tecton hűtőházi használatra tervezett változata. Nagy teljesítményt és igen robusztus kialakítást kínál kedvező áron. Rendelhető 1D lézer, vagy 2D Imager olvasóval is.

A Honeywell / LXE Tecton CS hűtőházi mobil adatgyűjtő terminál az Tecton sorozat hűtőházi használatra tervezett változata. Robusztus kialakításának és kiváló teljesítményének köszönheti népszerűségét. A Honeywell Tecton CS mobil adatgyűjtő terminál a mobil számítógépek “igáslovának” számít. Kedvező beszerzési árával és magabiztos teljesítményével értékállóvá teszi az informatikai beruházásokat. Sokoldalúságára jellemző, hogy utólag is felszerelhető a pisztoly markolat a Tecton CS adatgyűjtőre, így könnyen átcsoportosítható más jellegű feladatra.

Hűtőházi használatra tervezett kialakítás: A hűtött terekben történő használat nagy kihívás elé állítja a mobil számítógépeket. Nem kizárólag az extrém hideg okoz problémát a hagyományos kialakítású készülékeknek, hanem a nagy hőingadozás, amit a hűtött és normál hőmérsékletű terekbe történő mozgás jelent. A pára kicsapódás az olvasó ablakon lehetetlenné teszi a kódolvasást. A Honeywell CS sorozatánál ezért külön fűtőegység gondoskodik a szkenner kilépőablak és a kijelző fűtéséről.

Kiemelkedő robosztusság és kommunikációs képességek: A Honeywell Tecton IP65 szintű védelmet kapott, amely megvédi minden extrém környezetben a portól és nedvességtől. IEEE 802.11 a/b/g rádiós egységgel a vállalati WLAN hálózathoz csatlakozhat, így a munkavégzés helyszínén hozzáférhet a vállalati adatokhoz.

Adaptus® Imaging Technology: Az Area Imagerekben használt fejlesztés rendkívül gyors olvasást tesz lehetővé akár 1D vagy 2D vonalkódok esetén. Az Imager olvasók mozgás toleranciája rendkívül magas, így gyorsan mozgó objektumokról (pl. futószalag mellett) nagy biztonsággal olvas.

Opcionális Remote MasterMind® Software Package: Jelentősen csökkenti a tulajdonlási összköltséget (TCO) az által, hogy segítségével egy központi helyről menedzselhetőek a mobil terminálok, legyenek bárhol is a gyár területén, vagy akár a világban.

Opcionális Service Made Simple™ szerviz szolgáltatások: 1-5 év időtartamra előre megvásárolható teljes körű szervizcsomag, amely kiszámíthatóvá, kockázatmentessé és gazdaságossá teszi az üzemeltetést – éppen, ahogyan a professzionális felhasználók elvárják!

A Tecton CS hűtőházi adatgyűjtő fűtött kijelzője -30 fokig biztosítja a működést – lehetővé teszi a munkát hideg környezetben.

A Honeywell Tecton CS hűtőházi adatgyűjtő javasolt alkalmazási területei

 • Ipar: gyártáskövetés, minőségbiztosítási feladatok hűtött környezetben.
 • Raktár, Logisztika: csomagkezelés, raktári feladatok támogatása, komissió hűtőházakban.