Nordic ID Medea – új generációs adatgyűjtő

A finnországi Nordic ID innovatív fejlesztésének eredményeképpen bemutatta a világ talán legkisebb, legkönnyebb, nagy kijelzős, 10 órai üzemidőt biztosító UHF RFID adatgyűjtőjét. A Nordic ID Medea elérhető vonalkódos adatgyűjtő, RFID adatgyűjtő, és Cross Dipole antennás UHF RFID adatgyűjtő kivitelben is.

Nordic ID Medea – kicsi, könnyű mégis erőteljes RFID adatgyűjtő

A mai kor követelményének megfelelően a Nordic ID Medea 4,3″ átmérőjű Blanview kijelzőt kapott, mely kültéren is jól olvasható. Briliáns képével alkalmas multimédiás tartalmak lejátszására is. A Nordic ID fejlesztései az utóbbi időben abba az irányba mutatnak, hogy az RFID technológiát elérhető közelségbe hozzák akár a kis és közepes vállalkozások számára is.

A Nordic ID Medea vonalkódos adatgyűjtő és RFID adatgyűjtő kivitelben egyaránt elérhető. Egyes kivitelek bemutatása, így a 3G GSM modullal és GPS-el szerelt változat bemutatása 2014 év végére várható.

A Nordic ID Medea támogatja a Nordic ID NIDA platformját, így egyszerűen, gyorsan és ezáltal költséghatékonyan fejleszthető alkalmazás az mobil adatgyűjtőkre.

Az európai gyártás – mely a Nordic ID értékrendjének alapvetése a Medea gyártása során is – fontos követelmény. Minden adatgyűjtőt a finnországi Salo – ban gyártanak, így a fejlesztést végző mérnököknek közvetlen rálátása a termelési folyamatokra.