Nordic ID AR52 – új RFID területolvasó

2016. február 26-án bejelentette a Nordic ID az AR52 RFID területolvasót és 3 új RFID antennát. Az új AR52 legfontosabb tulajdonsága, hogy 16 antenna porttal rendelkezik. Minden antenna önállóan kezelhető és szabályozható.

Nordic ID AR52 RFID olvasó és flat antenna

A Nordic AR52 központi egységként (intelligens vezérlőként) 16 külső RFID antenna porttal rendelkezik, így a kihívást jelentő környezetben, például ahol fém tárolókba kell “belátnia” az RFID olvasónak, kiváló megoldást jelent.

Az AR52 és az új antennák is olyan alkalmazásokhoz lettek kifejlesztve, ahol multi-antennás megoldásra lehet szükség, mint a fém tárolókkal, fém polcokkal “nehezített” környezet, vagy az intelligens kabinet megoldások.

Az AR52 RFID területolvasóval egy időben három különféle RFID antennát is piacra bocsájt a finn gyártó, az FA 3030, GA2525 és GA1010 modelleket. Mindhárom antenna a Nordic ID antenna portfóliójába illeszkedik, alkalmazható az RFID olvasókhoz külső RFID antennaként.

Ha többet szeretne megtudni az RFID területolvasásról, javasoljuk, hogy olvassa el ezt a cikket az RFID területolvasás technológiai alapjairól, illetve ezt a cikket az RFID területolvasás gyakorlati alkalmazásáról.