Mobil jegyértékesítés

Mobil jegyértékesítésre szükség lehet a szórakoztatóiparban, kulturális eseményeken, sportrendezvényeken vagy a tömegközlekedésben. A mobil jegyértékesítés lehetővé teszi, hogy egy mobil kézi adatgyűjtő segítségével jegyeket értékesítsen, nyomtasson és fizettessen bárhol tartózkodik éppen.

A mobil jegyértékesítés kiterjeszti az értékesítési csatornákat bárhová a világon. Többé nem szükséges egy jegyirodába csábítania a potenciális vevőit, értékesítheti a jegyeket ott, ahol lehetséges vevői tartózkodnak. A mobil adatgyűjtővel egybeépített jegynyomtató és bankkártya olvasó terminál egy kézben elfér, WLAN vagy 3G adatkapcsolaton keresztül az információk valós időben elérhetők vagy továbbíthatók a vállalati rendszer felé.

Az értékesítési lehetőségek minden formájának kihasználásával maximalizálhatja bevételeit. Az elővételi (on-line) és jegyirodai értékesítés mellett a mobil jegyértékesítés lehetősége a legeredményesebb, kiváltképp a turisztika területén.

Milyen területen alkalmazható sikeresen a mobil jegyértékesítés?

  • Turisztikai látványosságok belépőjegyei
  • Kalandparkok, szórakoztató ipar
  • Múzeum, kiállítások, tárlatok belépőjegyeinek értékesítése
  • Parkolási díjszedés
  • Járműfedélzeti értékesítés (autóbusz, vasút, városnéző túrajáratok)
  • Járműfedélzeti értékesítés (vasút, repülő másodlagos értékesítések)

Egyedi megoldások, interfészelés külső rendszerekkel

A mobil jegyértékesítés funkciói minden esetben egyedi igények alapján kerül kialakításra. A feladatra szabott szoftvert az Ön igényei alapján úgy készítjük el, hogy a lehető legegyszerűbben használható legyen, ne igényeljen túl sok oktatást az átállás a mobil rendszerre.

A mobil jegyértékesítési rendszer minden esetben szabványos felületeken keresztül interfészelhető a meglévő vállalati rendszerekkel.

Amennyiben szeretne többet megtudni arról, hogy milyen lehetőségek vannak az Ön vállalkozása számára a mobil jegyértékesítésben, keressen bennünket telefonon vagy írjon e-mailt. Szakértő kollégáink örömmel segítenek Önnek!