Kártya nyomtatás

Expressz kártyaszerviz szolgáltatásunk keretében 24 órán belül legyártjuk az Ön színes vagy egyszínű kártyáit mennyiségtől függetlenül. Ön elküldi, hogy milyen kártyát szeretne, elküldi a kártya grafikai tervét, ha vannak, a megszemélyesítéshez szükséges adatokat és bármilyen mennyiségben – 24 órán belül átveheti a kész kártyákat vagy futárral kézbesítjük gyors szállítással.

Kártya bérnyomtatás

Kártyanyomtatási feladatait elvégezzük Ön helyett, legyártjuk és megnyomtatjuk a cége számára szükséges színes vagy egy színű fotó minőségű kártyákat. Mentesül a kártyanyomtatási feladatok ellátásához szükséges beruházási igénytől, üzemeltetési költségektől és emberi erőforrás igénytől. Színes, fotó minőségű, vonalkódos/fényképes, megszemélyesített kártya, vevői kártya, hűségkártya, tagsági kártya – 24 órán belül.

Kártyanyomtatás szolgáltatásunk rengeteg előnyt nyújt az Ön számára, amennyiben szeretné kiszervezni kártyanyomtatási feladatait, vagy csak időszakosan van szüksége kártyára, ezért gazdaságtalan lenne kártyanyomtatót vásárolnia és kellékanyagokat készleteznie.

Milyen kártyákat tudunk készíteni?

színes vagy egy színnel nyomott kártya

A kártyákat meg tudjuk nyomtatni egy színnel, vagy 300dpi felbontásban színes, fotó minőségű nyomtatással. A nyomtatás történhet a kártya egyik, vagy mindkét oldalán.

10 mil vagy 30 mil vastagságú kártya

A mil az inch (25,4mm) ezredrészének rövidítése. A 10 mil vastagságú kártya vékony, hajlékony, a 30 mil vastagságú kártya gyakorlatilag a bankkártyákkal megegyező vastagságú.

megszemélyesített kártya

Egy törzsvásárlói kártya, vagy tagsági kártya esetében szükség van változó adatok felvitelére. Minden kártyán lehet más-más adat (név, fénykép, vonalkód), ezekkel lesz megszemélyesített a kártya. Változó adatok esetén a változókat excel táblában kell leadni a kártya grafikai terve mellé.

Milyen mennyiségeket lehet rendelni?

Az alkalmazott technológia lehetővé teszi a néhány darabos mennyiségtől az akár a több ezres szériákig történő gazdaságos kivitelezést.

Kártyanyomtatás szolgáltatásunk a nyomdai előállításhoz képest gyorsabb, mennyiségtől független kivitelezést biztosít. A változó adattartalmú megszemélyesített kártyák (pl. sorszámozott, adatbázisból történő nyomtatás, stb) előállítása nem lehetséges gazdaságosan a hagyományos nyomdai eljárásokkal, ezért az ilyen kártyák nyomtatását előszeretettel bízzák ránk ügyfeleink.

A kártyákat professzionális nyomtatóval készítjük

Hogyan működik a gyakorlatban a kártyanyomtatás szolgáltatás?

 1. szakértő kollégáinkkal egyeztetve kiválasztják ügyfeleink a megfelelő kártyát. (vastagság, szín) Alapesetben fehér 30 mil kártyára nyomtatunk. 500db-os mennyiség felett lehetőség van különleges színes (arany, ezüst, áttetsző, stb.) kártya választására is.
 2. elküldik nekünk a kártya grafikai tervét .jpg formátumban, 300dpi felbontásban, valamint a változó adatokat excell táblázatban.
 3. kinyomtatjuk a szükséges mennyiséget a jóváhagyott tervek és kérésre próbanyomat alapján, majd értékhatártól függően díjmentesen vagy térítés ellenében eljuttatjuk az Ön telephelyére futárszolgálattal.

Mennyi idő alatt készülnek el a kártyák?

Amennyiben olyan kártyát választ, amely folyamatosan raktáron rendelkezésre áll, akkor a rendelés leadását követő 24 órán belül elkészülnek a kártyák.

Színes előnyomott, vagy speciális kártya esetén a kártya elkészítési ideje általában 5-8 munkanap, de folyamatos beszállítási megállapodás alapján lehetséges ütemezett (just-in-time) szállítás is.

Kinek ajánljuk a kártyanyomtatás szolgáltatást?

 • Azoknak a nagy szériában kártyát használó vállalkozásoknak, melyek nem kívánnak erőforrásokat lekötni a kártyanyomtatásra (nyomtató beszerzés, kellékanyag raktározás, munkaerő biztosítása, stb).
 • Azoknak a kis szériában kártyát használó vállalkozásoknak, ahol nem lenne gazdaságos a kártyanyomtató vásárlása.
 • Azoknak a vállalkozásoknak, ahol időszakosan van szükség kártyára, így a szezonalitás miatt a fenntartott kapacitások feleslegesek az idő nagy részében.
 • Végül, de nem utolsó sorban azoknak a vállalkozásoknak, amelyek professzionális partnerre bíznák a kártyanyomtatás megoldását.

Ajánlatkérés kártyanyomtatásra

Amennyiben igénybe kívánja venni kártya bérnyomtatás szolgáltatásunkat, kérjen ajánlatot az info@vonalkodcentrum.hu e-mail címen.

Az ajánlatkéréshez kérjük adja meg a következő adatokat:

 • kártya vastagsága (10 vagy 30 mil),
 • küldje el a kártya tervet (amennyiben már rendelkezésre áll), vagy
 • adja meg, hogy színes vagy egy színű nyomtatást szeretne (egy vagy kétoldalas),
 • mennyiség.