Honeywell és Intermec szerviz – üzemeltetés

Amikor egy Honeywell adatgyűjtő, egy vonalkódolvasó  vagy egy Intermec nyomtató kiesik a munkából, akkor leállhat vagy lassulhat a munkavégzés, illetve csökkenhet a termelékenység. Gyakran nem várhat hetekig, de még napokig sem, hogy újra működésre bírjuk az eszközt. Szervizszerződés nélkül általában háromszoros költséggel és akár 4-5 hetes nem garantált átfutási idővel lehetséges szerviz szolgáltatás megrendelése a Honeywell partnerein keresztül. Élő szerződéssel a javítás ideje gyorsabb, olcsóbb, és akár a felhasználó maga is elérheti a szolgáltatást közvetlenül a gyártótól a kiválasztott szolgáltatások alapján. A Honeywell Repair Services nem csak egy védőhálót ad készülékeinek, de akár befektetésként is tekinthetünk rá, hisz kiszámítható javítási költségeket biztosít a készülék tulajdonosának.

A javítások mellet a gyártó összes szervize teljes körű megelőző karbantartást is elvégez, telepíti legmodernebb elérhető műszaki megoldásokat, és frissíti vagy akár újra tölti a  gyári szoftvereket. Fenntartja az üzletmenet folytonosságát, a munkafolyamat teljesítményét és a beruházás védelmét. A Honeywell szolgáltatásai jelenleg több mint 70 országban, globális árképzéssel és globális minőségi szabványokkal szolgálja ki ügyfeleit.

 

Elérhető szolgáltatáscsomagok

Basic

Kibővített garanciális szolgáltatás a nyugodt felhasználás érdekében. Az eredeti garanciát 1 vagy 2 évvel van lehetőség meghosszabbítani. A gyártó jótállás feltételeivel, azaz javítási és csere szolgáltatással és 10-15 munkanapos fordulási idővel számolhat az, aki ezt a csomagot választja.

Plus

Rugalmas lehetőségek a kritikus fontosságú eszközök számára. A Basic csomagban is megtalálható javítás és csere szolgáltatásokon felül a Honeywell Plus csomag a kopásból, véletlen sérülésből adódó hibák javítását és elérhető eszközcsere is. Ezt a szerződést 3 éves időtartamra lehet megkötni. Az eszközök szerviz forgási ideje 2 vagy 5 nap is lehet. Azonnali cserére, illetve 48 órán belüli helyszínen történő javításra is van lehetőség külön megállapodás keretében.

Complet

A Honeywell legátfogóbb szerviz szolgáltatáscsomagja, és az egyetlen szerviz szerződés ami mindenre kiterjed amire szüksége lehet. A Honeywell Plus csomag keretében nyújtott összes javítási szolgáltatás mellett a tartozékokat, az akkumulátor, és a nyomtatófejek cseréjét, illetve a firmware-frissítéseket és a „kozmetikai” cseréket vagy javításokat is tartalmazza. Ezek a szerződések 5 éves időtartamra kerülnek megkötésre. Garantált 2 napos szerviz forgási időt vagy azonnali cserét is kérhet, de a 48 órán belüli helyszínen történő javítás is belefoglalható a szerződésbe.

A gyártó minden eszközéhez más szervi szerződések érhetők el. A megfelelő eszköz kiválasztása után szívesen nyújtunk tájékoztatást a megköthető csomagokról és extra szolgáltatásokról.

 

Verziók: Basic Plus Complet
Szerződés hossza eszköz beszerzésétől 1 vagy 2 év 3 év 5 év
Szerződés időtartamának hosszabbítása 1 év 1 vagy 2 év 1 vagy 2 év
Technikai segítségnyújtás x x x
Gyári hibák javítása x x x
Elérhető forgási idő 10-15 munkanap 5 vagy 2 nap 2 nap
Választható azonnali csere szolgáltatás x x
Választható 48 órás helyszín javítás x x
Elhasználódásból adódó hibák javítása x x
Véletlen sérülés javítása x x
Eszközcsere lehetősége x x
Tartozék javítása/cseréje x
Akkumulátorcsere x
Nyomtatófej csere x
Firmware frissítés x
Kozmetikai javítások x