Egyedi alkalmazások mobil eszközökre

A mobil eszközökben rejlő lehetőségek kiaknázása csak a megfelelő szoftverek használatával lehetséges. Kész vagy testre szabható megoldásaink mellett rendelkezünk a kellő kompetenciával ahhoz, hogy az általunk forgalmazott mobil adatgyűjtőkre, vállalati táblagépekre és ipari mobiltelefonokra az egyedi igényeknek megfelelő mobil applikációt fejlesszünk, mely éppen olyan lesz, amilyenre Önnek szüksége van.

Elérni a szükséges adatokat – bárhol, bármikor

Egy vállalat hatékonyságának növelésére a legkézenfekvőbb megoldás a mobiltechnológiák alkalmazása, melynek segítségével gyorsabbá és pontosabbá tehető a munkavégzés. A vállalati adatok elérhetővé válnak a munkavégzés helyszínén. Minden feladat ott és akkor végezhető el, ahol és amikor a legtöbb információ áll rendelkezésre – pontosan a munka helyszínén.

Milyen egyedi mobil alkalmazásokat fejlesztünk?

Sok paraméterezés és testre szabás által egyediesíthető “kulcsrakész”megoldással rendelkezünk, azonban fel vagyunk készülve az egyedi igények kiszolgálására. Minden vállalat folyamatai eltérnek egymástól, és sokszor olyan területen találnak lehetőséget a fejlesztésben, amire nem létezik kész megoldás. Sokszor a legegyszerűbb alkalmazással lehet áttörő eredményeket elérni a termelés vagy az üzleti folyamatok hatékonyabbá tételében.

Az általunk forgalmazott vonalkódos mobil adatgyűjtőkre, RFID adatgyűjtőkre és mobil nyomtatókra 1998-óta fejlesztünk egyedi megoldásokat az ügyfélelvárásoknak megfelelően. Számos területre készítettünk már applikációkat, ezeket terjedelmi okokból nehéz lenne tételesen felsorolni.

A teljesség igénye nélkül néhány jellemző terület a hatékonyság növelésére a mobilitás megteremtésével:

Raktári és logisztikai folyamatok támogatása

A meglévő ERP, WMS és más logisztikai rendszerek mobil kiterjesztésével egyedi, vonalkódos vagy RFID alapú, adatgyűjtőn futtatott alkalmazásokat fejlesztünk.

Termeléskövetés, gyártásirányítás, minőségbiztosítás – mobil alkalmazások

A meglévő rendszerekbe integrált mobil alkalmazással a munkavégzés helyszínén rögzíthetjük vagy irányíthatjuk a termelési terület munkáját. Az adatok valós időben kerülnek be a termelésirányítási rendszerbe, így az egymásra épülő gyártási folyamatok gyorsabbá válnak.

Sales Force Automation – helyszíni értékesítés támogatása

Területi értékesítők munkáját támogató mobil alkalmazásokat fejlesztünk, melynek segítségével az értékesítés helyszínén állíthat ki szállítólevelet, számlát, vehet fel rendeléseket, ellenőrizhet kihelyezéseket és polcképeket. Az adatok akár valós időben megjelenhetnek a vállalati informatikai rendszerben, segítve ezzel a logisztikai és termelési folyamatokat és tervezést.

Mobile Workforce Management – feladatmenedzsment valós időben

Feladatok kiosztása, ellenőrzése, munkaidő ráfordítások ellenőrzése valós időben mobil adatgyűjtők vagy mobiltelefonok segítségével.

Field Force – a terepi munkavégzés mobil támogatása

A helyszínen munkát végző felhasználók helyben kiállíthatják a munkalapot, számlázhatnak, regisztrálhatják a felhasznált anyagokat, hozzáférhetnek a vállalati szervereken tárolt műszaki dokumentációkhoz, szerelési utasításokhoz, előző javítások adataihoz.

Helyszíni jegyértékesítés, mobil beléptetés

Jegyek mobil értékesítése, fizettetése, nyomtatása bárhol és bármikor. Sport vagy kulturális eseményre érkező látogatók beléptetése, jegyellenőrzése valós idejű adatkapcsolattal. Parkolási és belépési jogosultságok ellenőrzése parkolótársaságok és biztonsági szolgálatok részére mobil adatgyűjtő vagy ipari mobiltelefon segítségével.

Milyen platformokon fejlesztünk?

Minden az ipari és vállalati szektorban elterjedt operációs rendszer alá fejlesztünk mobil applikációkat.

  • Windows CE, Windows Mobile, MS platformok
  • Android
  • IOS

Interfész – kapcsolat a meglévő vállalati rendszerekkel

Minden általunk fejlesztett mobil alkalmazás transzparens módon integrált a meglévő vállalati infrastruktúrába, adatokat cserél a külső rendszerekkel interfészen keresztül.

Bármilyen mobil alkalmazás fejlesztését tervezi, kérjük további egyeztetés érdekében lépjen velünk kapcsolatba e-mailen, vagy telefonon a kapcsolat menüben található elérhetőségeken. Mérnök kollégáink segítenek meghatározni a lehetséges fejlesztési irányokat és javaslatot tesznek a az optimális megoldásra.