Egyéb WLAN szolgáltatások

WLAN hálózatokkal kapcsolatos egyéb szolgáltatások a tanácsadástól a műszaki felülvizsgálatokig. A Vonalkód Centrum Kft. szakemberei bármilyen WLAN hálózattal kapcsolatos probléma megoldásában segíteni fognak Önnek.

WLAN hálózat – szakértő támogatás

A teljes WLAN hálózat kialakítás és üzemeltetés mellett a meglévő vállalati WLAN hálózatával, annak üzemeltetésével kapcsolatos problémákkal szakértő segítséget nyújtunk.

WLAN hálózat – miben számíthat ránk?

WLAN hálózatok műszaki felülvizsgálata

Meglévő vállalati WLAN hálózatának felülvizsgálata, hibák és üzemeltetési problémák feltárása mellett javaslatot adunk a hálózati struktúra áttervezésére, optimalizálására.

WLAN hálózatok bővítése

Meglévő vállalati WLAN hálózatának bővítése esetén megtervezzük és kivitelezzük a hálózatbővítést. Helyszíni méréssel és tervekkel támasztjuk alá, hogy az új WLAN hálózat lefedi a szükséges területet, és egy rendszerben képes működni a meglévő infrastruktúrával.

WLAN hálózatok biztonsági felülvizsgálata, analízise

Az auditálás során megvizsgáljuk, hogy a WLAN hálózat megfelel-e a PCI DSS és HIPAA szabványoknak. Feltárjuk az esetleges biztonsági réseket, javaslatokat teszünk annak elhárítására. A felmérés eredményét dokumentált formában, javaslatokkal együtt adjuk át.

WLAN hálózatok biztosítása rendezvényeken, rövidtávú bérbeadás

Egyszeri vagy időszakos rendezvényeken WLAN hálózat kitelepítése és üzemeltetése a rendezvény időtartama alatt.

Motorola WLAN hálózati komponensek szervize

Motorola WLAN hálózati AP-k, controllerek szervize, másnapi cserekészülék biztosítással.

433 MHz frekvenciájú keskenysávú hálózatok kiépítése

Keskenysávú, 433 MHz frekvencián üzemelő Nordic ID bázisállomásokból épített RF hálózatok felmérése, tervezése, telepítése. A WLAN hálózatok esetében ismertetett szolgáltatási tartalom mellett tervezzük meg és kivitelezzük keskenysávú Nordic ID RF hálózatát.

Vezeték nélküli hálózatokkal kapcsolatos tanácsadás

WLAN hálózatokkal kapcsolatos üzemeltetési és biztonságpolitikai tanácsadás. 1998-óta szerzett tapasztalatainkkal segítjük az Ön munkáját.

Bluetooth vezeték nélküli hálózatok kiépítése

Bluegiga ipari Bluetooth hálózatok tervezése és telepítése kisebb hálózatok és alhálózatok kialakítására.

Vonalkód Centrum Kft. – WLAN szakértői támogatás

Amennyiben vállalati WLAN hálózat kiépítését tervezi, rendszergazdáját tovább szeretné képezni, vagy egyéb vállalati WLAN hálózattal kapcsolatos problémája van írjon nekünk e-mailt, vagy keresse WLAN specialista kollégáinkat a kapcsolat menüben található telefonos elérhetőségeken. Mérnök kollégáink segíteni fognak Önnek!