Cégbemutatás

A Vonalkód Centrum Kft. az automatikus azonosítás (vonalkód és RFID) és a vállalati mobil számítástechnika területén informatikai rendszerek fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik. 1998 óta dolgozunk a magyarországi AutoID piacon.

Az elmúlt időszak alatt mind partnereink száma, mind tevékenységi területünk jelentősen kibővült. A dinamikus fejlődésnek köszönhetően immár két helyen, Budapesten és Szegeden is elérhetőek vagyunk ügyfeleink számára.

Mérföldkövek

1998: Az alapítás éve Elektrodinamika Bt. néven, magyarországi magánszemélyek részvételével

2001: A szegedi bemutatóterem és szervizközpont megnyitása

2004: Jogutódlással átalakulás Vonalkód Centrum Kft. néven

2007: Bemutatóterem és szervizközpont megnyitása Budapesten

2009: On-line webáruház

A sokéves tapasztalatszerzés során nemcsak a forgalmazott termékekkel kapcsolatos ismereteink mélyültek, hanem megismerhettük a különféle mobil adatgyűjtős rendszerek fejlesztésének, bevezetésének és üzembe helyezésének minden fortélyát. Ügyfeleinknek nagy biztonságot nyújt, hogy komplett „kulcsrakész” rendszereket tudunk kivitelezni a WLAN infrastruktúra kialakításától – a szoftverfejlesztésen keresztül – az üzemeltetési és bevezetési szolgáltatásokig. Ennek köszönhetően minimalizálhatóak a több beszállító által szállított hardver és szoftver elemek közötti kompatibilitási problémákból eredő kockázatok és problémák. Az általunk forgalmazott eszközökre jellemző a robusztus kialakítás, az integrált vonalkód/RFID olvasó, az épületen kívüli használhatóság és a ritka meghibásodás.

Az általunk épített rendszerek többnyire „kritikus működésűek”, azaz nagyfokú hibatűrés jellemzi őket. Mindemellett alapkövetelmény a gyors javítás illetve az azonnali csereeszköz. Kellékanyag üzletágunk minden nyomtatási igényre kínál megfelelő – akár minősített- kellékanyagot, amelynek készleten tartásával, kedvező árával hosszú távon megbízható beszállítói vagyunk számtalan kisebb-nagyobb vállalkozásnak. Az ügyfeleknek átadott eszközök és rendszerek megbízható működését, az esetlegesen fellépő hibák elhárítását valamint a több ezres eszközpark első és második vonalbeli támogatását jól felkészült support részlegünk és minősített szervizünk garantálja.

Nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink folyamatos továbbképzésére, így mind a hardver technológiákat, mind pedig a szoftvert érintő kérdésekben naprakészek vagyunk. Letelepített rendszereink száma országszerte meghaladja az ötszázat. Nagyobb partnereink között megtalálhatóak gazdálkodó és államigazgatási szervezetek egyaránt.

Csernok Árpád – Vonalkód Centrum Kft. ügyvezető

Rendszerfejlesztés és szoftver szolgáltatások

Cégünk hosszú távú együttműködésre törekszik partnereivel. Ez az együttműködés a

  • rendszerfejlesztés,
  • az eszközök és a működtető programok szállításán túl magában foglalja a
  • bevezetési szolgáltatásokat,
  • kérésre üzemeltetési szolgáltatások nyújtását, amelynek része a szoftverkövetés,
  • a hardver-karbantartás és javítás.

Filozófiánk szerint egy üzembe helyezett rendszer, vagy hardver eszközök leszállítása nem egy üzleti tranzakció lezárása, hanem egy partnerség kezdete ügyfeleinkkel.

Hardver eszköz forgalmazás

A forgalmazott hardvereszközök körét alapos mérlegelés és tesztelést követően választjuk ki, így ügyfeleinknek megbízható, az elvárásoknak teljes mértékben megfelelő komponenseket tudunk ajánlani az informatikai rendszerük kiépítéséhez, fejlesztéséhez.

A gyártó cégekkel közvetlen kapcsolatban állunk, így rendelkezünk azzal a „tudásanyaggal” és információval, ami a probléma mentes üzemeltetéshez szükséges.

Jelenleg az autoID (RFID, vonalkód technika) eszközök területén az alábbi gyártók kiemelt partnerei vagyunk:

  • Motorola (Symbol), Honeywell (LXE, Intermec), Datalogic, Casio és Nordic ID (vonalkódolvasók, mobil terminálok, WLAN és RFID eszközök)
  • ZEBRA (címkenyomtatók, kártyanyomtatók) és Citizen (címkenyomtatók)
  • Datacard (kártyanyomtatók)

Garanciális és garancia időn túli szerviz

Az általunk forgalmazott vonalkódos és RFID eszközök garanciális és garancia időn túli szervizelését a szegedi és budapesti szerviz központunkban végezzük. Folyamatos képzéssel, gyártói háttérrel és javítási technológiával, alkatrész bázissal valamint csereeszköz parkkal biztosítjuk partnereinknek a problémamentes üzemeltetést, megbízható beszállítói hátteret.

Cégünk nagy figyelmet szentel a szakemberek képzésére is. Több egyetemi és főiskolai hallgató is bennünket választott gyakorlati idejének letöltésére. Örömünkre szolgál, hogy egyre több fiatal ismerheti meg a vonalkód technikában rejlő lehetőségeket, utat nyitva a fejlődésnek az ipar, a kereskedelem és a logisztika területén Magyarországon.

Köszönjük, hogy érdeklődik cégünk iránt! Reméljük, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük ! Jó böngészést honlapunkon!

Csernok Árpád
ügyvezető